Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nove dimenzije lepote
Honor 10
Nove dimenzije lepote
Nove dimenzije lepote
16.05.2018 11:59

Honor je v Londonu danes predstavil svojo novo admiralsko ladjo Honor 10.

Artur Švarc

Predstavitev je obudila koncept "Beauty in AI" (lepota v UI) in uporabnikom pametnih telefonov razkrivala dve pionirski, inovativni tehnologiji.

Prva je napredna tehnologija AI 2.0, ki se uporablja predvsem za fotoaparat z dvosmernim objektivom pametnega telefona. Druga je CMF (Color, Manufacturing, Finish) zasnova Honor 10, kjer je hrbtna stran pokrita s 3D-steklom z osupljivo nano prevleko - optičnim nanosom, ki je sestavljen iz 15 plasti svetlečih barv. Honor 10 bo na voljo od 15. maja na izbranih trgih, vključno z Veliko Britanijo, Francijo, Nemčijo, Italijo in Španijo, pri čemer sledijo tudi drugi trgi, od 449 evrov dalje. V Sloveniji bo na voljo od srede junija.

Po besedah ​​predsednika družbe Honor Georgea Zhaoa, je pred letom 2016 večina telefonov bila na voljo v samo treh barvah: črni, beli in zlati. Honor je leta 2016 predstavil barvo Phantom Blue, barvo Phantom Grey leta 2017, zdaj pa odlično bravo Auroro, ki predstavlja pravi prodor v oblikovanju pametnih telefonov.

"Verjamemo, da je recept za uspeh preprost - dati potrošnikom res dober izdelek! Za to v Honorju trdo delamo vsak dan, "je povedal George Zhao, predsednik družbe Honor. "Vendar pa se ne ukvarjamo samo z ustvarjanjem dobrih izdelkov. Z mladimi po vsem svetu želimo soustvarjati nov življenjski slog. Poslušamo jih, z njimi izmenjujemo in razvijamo ideje. Mladi so naš navdih. "

Z inovativnimi napravami in natančno, ciljo usmerjeno strategijo Honor še naprej vodi v panogi, na domačem Kitajskem trgu je vodilna blagovna e-znamka pametnih telefonov, medtem ko se hitro širi v tujino. Blagovna znamka je od vzpostavitve dosegla 100-odstotno rast na čezmorskih trgih. V Združenem kraljestvu je Honor View10 dobil oceno 5 zvezdic od revij Stuff, The Guardian, T3 in Recombu. Kombinacija nagrajenih izdelkov in obsežno partnerstvo z mobilnimi operaterji ter odprti trg so prispevala k 200% stopnji rasti v državi. V Rusiji se uvršča med tri vodilne blagovne znamke že enajst zaporednih mesecev,poravnana z blagovnima znamkama Samsung in Apple. V Indiji ostaja najhitreje rastoča blagovna znamka pametnih telefonov, kar blagovno znamko umešča med največjih pet proizvajalcev.


Ključne značilnosti Honor 10

AI 2.0 kamera
24MP + 16MP zadnja kamera
Honor 10 24MP + 16MP - AI fotoaparat z dvojno lečo je bil razvit za procesor, ki ga podpira - NPU procesor v čipu Kirin 970, kar pomeni, da v realnem času prepozna 500+ scenarijev v 22 kategorijah. Ta lahko natančno prepozna obrise različnih okoliških predmetov, kot so nebo, rastline, ljudje ali celo slap ter takoj prepozna njihove lokacije.

To funkcijo podpira prva tehnologija v panogi - Semantic Image Segmentation, ki pametnemu telefonu Honor 10 omogoča identifikacijo več predmetov v eni sami sliki. In prav s tem Honor 10 resnično izstopa iz množice. Te funkcije Honor 10 omogočajo aplikacijo parametrov specifičnih za posamezno sceno za vsako posamezno fotografijo v realnem času, pri čemer je vsaka fotografija, ki jo posnamete z enim samim klikom, profesionalna.

Sprednja kamera 24MP
Ne le, da je zadnja kamera podprta s tehnologijo AI 2.0, sprednja kamera Honor 10 z 24 milijonov pik je vaša inteligentna selfie spremljevalka. Podpira 3D prepoznavanje obrazov, optimizira prikaz podrobnosti obraza in zazna več kot sto obraznih točk na točnost na ravni pikslov.

Sprednja kamera Honor 10 podpira tudi učinek studijske razsvetljave z vrsto svetlobnih pogojev. Napredna in natančna prepoznava obraza zagotavlja natančno bokeh in zajame subtilne lastnosti obraza prav vsakogar, tudi v "groufie" posnetku.

Avantgardna zasnova
Steklo Aurora - sijaj iz vsakega kota
Postopek, ki je bil potreben za doseganje minimalnega finiša na Honor 10, ni bil enostaven, ter predstavlja rezultat najzahtevnejših industrijskih tehnik in prefinjenih inženirskih procesov, ki so zahtevali izredno natančnostin prefinjenost. Stekleni dizajn Honor 10 je izdelan s 15 plasti 3D stekla na hrbtni strani, ta dizajn pa razkriva barvno sijaj iz vsakega možnega kota, tako v naravni luči kot tudi v senci.

Chic in elegantne barve, ki jih je zasnoval Center estetike Paris

Honor 10, potopljen v umetnostno zgodovino in digitalni svet, prinaša osupljivo kombinacijo barv za potrošnike - Phantom Blue in Phantom Green. Ti dve ikonični in razkošni barvi sta bili ustvarjeni v Pariškem estetskem centru, kjer sta oživela ustvarjalnost in navdušenje honorjevih inženirjev in oblikovalcev. Na voljo bo tudi v barvama Midnight Black and Glacier Grey.

Trendi znaki vse-v-enem: Honor FullView in ultrazvočni senzor prstnih odtisov pod steklom
Honor 10 vključuje prvi industrijski ultrazvočni senzor za zaznavanje prstnih odtisov pod steklom, in 5,84-palčni zaslon FullView FHD + z zaslonom brez okvirja 19: 9 in 86% razmerjem med prikazom.

Nadgrajena in intimna izkušnja
Honor 10 poganja neodvisno vgrajeni procesor NPU. 4 GB RAM-a in 64 GB / 128 GB ROM-pomnilnika vam zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje vseh vznemirljivih trenutkov, zabeleženih v galerijah, aplikacijah in datotekah. Honor 10 je na voljo z super hitrim polnilcev 5V / 4.5A s 3,400 mAh (tipična vrednost) baterijo, ki lahko napolni 50% kapacitete baterije v 25 minutah.

Honor 10 je zasnovan na najnovejšem EMUI 8.1, ki predstavlja splošno nadgradnjo funkcij in zmogljivosti programske opreme, še posebej pa funkcijo funkcije Easy Talk, ki zmanjšuje hrup v ozadju v vetrovnem okolju, ko govorite z prostoročno opremo na poti in ki prav tako poveča glasnost šepetanja pri mirnih pogovorih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija