Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Brez Akrapoviča tudi na Multistradi V4 pač ne gre
Sodelovanja
Brez Akrapoviča tudi na Multistradi V4 pač ne gre
Brez Akrapoviča tudi na Multistradi V4 pač ne gre
19.12.2020 12:01

Oglasili so pri mojstri izdelovanja izpušnih sistemov, ki napovedujejo, da so skupaj z Ducatijem razvili nov izpuh ta športni potovalni motocikel.

Urednistvo Akrapovič

Sodelovanje med slovenskim in italijanskim proizvajalcem je zgodba o uspehu, ki se je začela leta 2014 z izpušnim sistemom za motocikel Ducati 1199 Panigale, nadaljevala pa z izdelavo več inovativnih izpušnih sistemov, ki so zmogljivost Ducatijevih motociklov popeljali na še ekstremnejšo raven. Podjetji sta spet stopili skupaj in zasnovali izdelka, ki še poudarita športne lastnosti Multistrade V4 – motocikla, ki je bil ustvarjen zato, da kraljuje na vseh podlagah. 

Brez Akrapoviča tudi na Multistradi V4 pač ne gre

Podjetji sta ustvarili izpušna sistema, ki se odlično obneseta pri vseh načinih vožnje, ki jih omogoča Multistrada V4. V načinu »Sport« pridejo do izraza lahka in kompaktna konstrukcija, elektronski sistemi in nova šasija, ki omogoča razburljivo in učinkovito vožnjo na mešanih podlagah. Pri načinu »Touring« pridejo v ospredje servisni intervali, načrtovani na vsakih 60.000 km, voznikovo udobje, na katerem je bil velik poudarek že v fazi razvoja, asistenčni radarski sistem, zaslon z navigacijo in žarometi, ki osvetljujejo zavoje. Način »Enduro« omogoča odlično vodljivost v terenski vožnji, h kateri pripomorejo elektronsko vzmetenje, zvezno podajanje moči in ustrezno prestavno razmerje. Način »Urban« pa pri vožnji po mestu  zagotavlja lahko uporabo pri nizkih hitrostih, povezljivost s pametnimi telefoni ter termično udobje za voznika in sopotnika.

Brez Akrapoviča tudi na Multistradi V4 pač ne gre

Dirkaški izpušni sistem je izdelan iz nerjavnega jekla ter vključuje dušilec z zunanjim plaščem iz titana in ročno izdelanim zaključkom iz ogljikovih vlaken, pri čemer se kombinacija lahkih materialov in edinstvenega dizajna odlično sklada z linijami nove Multistrade V4. Paketu so dodane nove nastavitve elektronike, prilagojene novi zmogljivosti motocikla. Z Akrapovičevim dirkaškim izpuhom se navor motorja poveča na 133 Nm, moč pa na 174 konjev. Na podlagi Akrapovičevega znanja s področja izdelave lahkih športnih izpušnih sistemov je Multistrada V4 tudi za 5 kg lažja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija