Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Če bi bil avto pekoča omaka...
Ford
Če bi bil avto pekoča omaka...
Če bi bil avto pekoča omaka...
08.04.2021 00:50

Ford Mach-E je verjetno prvi avto, ki je dobil svojo pekočo omako. Pri njenem nastanku sta moči združila Sean Evans in Vaughn Gittin Jr., Ford pa je z njo želel pokazati, kakšen okus bi imel Mach-E 1400.

Urša Prosenjak

»Ker ne moremo okusiti Mach-E 1400, smo ga spremenili v pekočo omako,« so pojasnili v videu. Nalogo sta dobila dva zasvojenca z adrenalinom. Sean Evans je voditelj zabavne oddaje Hot Ones, kjer intervjuva svoje goste, medtem ko jedo vse bolj pikantne piščančje pertuničke, Vaughn Gittin Jr. pa je dirkač. Pri Fordu so ocenili, da sta skupaj idealna kombinacija za razvoj in predstavitev okusa novega ekstremnega električarja.

Za navdih sta se najprej odpravila na vožnjo z Mach-E, svoje vtise pa nato strnila v recept za pekočo omako z aromo dima, ki sta jo nazadnje tudi preizkusila. Seveda s perutničkami.

Čeprav naj bi bila omaka odlično ustekleničenje esence Mach-E, pa je žal ne bo mogoče kupiti. Za uporabo in prodajo naj bi bila namreč preveč pekoča. Kako sta v njej uživala adrenalinska navdušenca, pa lahko vidimo v spodnjem videu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija