Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zares čudoviti Jeepi
Natečaji
Zares čudoviti Jeepi
Zares čudoviti Jeepi
21.05.2021 00:36

Stellantisov natečaj Drive for Design že deveto leto nadaljuje FCA-jevo tradicijo, kjer vabijo dijake, da narišejo svojo avtomobilistično prihodnost.

Artur Švarc

Letošnji natečaj je imel nalogo narisati električnega Jeepa prihodnosti. Zmagovalec natečaja je letos Vincent Piaskowski iz Michigana, ki je bil v preteklosti že drugi in tretji. Zmagal je s futurističnim Jeepom Tetonom.

Rocco Morales iz 2. letnika srednje šole, prav tako iz Michigana, je bil drugi, tretji pa Alex Wang iz četrtega letnika iz Kalifornije. Dela so prišla iz celotnih ZDA, ocenjevala pa jih je oblikovalska ekipa severnoameriške podružnice Stellantisa.

Piaskowski je za nagrado dobil risalno tablo Wacom MobileStudio Pro 16 in razgovor z glavnim oblikovalcem Ralphom Gillesom in šefom oblikovanja pri Ram Trucks in Mopar Design.

Drugo in tretje uvrščena sta dobila Applov iPad Pro in Apple Pencil. Vsi trije so dobili tudi virtualni ogled dela pri Stellantisu in štipendijo za štiritedenski poletni virtualni program pri College for Creative Studies.

Piaskowsky je narisal škatlastega SUV z ostrimi linijami in ikonično masko s sedmimi rešetkami. Moralesovo delo je dvosedežni buggy z imenom Crazy Horse, Wang pa je narisal vozilo za odprave s kabino spredaj in kesonom zadaj.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija