Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Na tekme se vozijo s Citroeni
Sponzorstva
Na tekme se vozijo s Citroeni
Na tekme se vozijo s Citroeni
24.01.2023 00:52

Smučarska zveza Slovenije (panoga smučarski tek in biatlon) je z Avtohišo Kranj in znamko Citroën že tretje leto zapored podpisala sponzorsko pogodbo za uporabo vozil Citroën.

Urednistvo Citroen

Biatlonka Anamarija Lampič pravi, da vsako leto z ekipo prevozijo velik del Evrope, zato je za njih izredno pomembno, da se v vozilih počutijo udobno, varno in predvsem, da jim omogočajo dovolj prostora za vso športno opremo. Za njih je taka podpora neprecenljiva. Pri slovenskemu zastopniku za vozila Citroen so krovni organizaciji (panoga smučarski tek in biatlon) omogočili uporabo različnih modelov vozil Citroën C3 Aircross, C4 Spacetourer, Jumpy in Jumper, s katerimi se bodo iz tekme na tekmo prevažali tako športniki kot celotna podporna ekipa.

Filip Koren, direktor C Automobil Import, ob tem izpostavlja: »Ker nas naši slovenski biatlonci in tekači na smučeh vedno znova navdušujejo in navdihujejo, smo se tudi letos skupaj z Avtohišo Kranj odločili, da jih podpremo. To je korak v nadaljevanje uspešnega sodelovanja in predvsem podpore z željo, da bi jim naša zanesljiva in udobna vozila Citroën zagotavljala varno mobilnost skozi celotno sezono in jih popeljala do čim lepših rezultatov na tekmovanjih.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija