Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Termoforji namesto naročnine
Dacia
Termoforji namesto naročnine
Termoforji namesto naročnine
25.01.2023 22:56

Dacia bo v Veliki Britaniji med svoje stranke razdelila omejeno število daril, s katerimi se bo pošalila na račun nekaterih drugih znamk in njihovega načina poslovanja.

Urša Prosenjak

Prve dni v februarju bodo nekateri Daciini prodajalci obiskovalcem svojih prodajnih salonov podarjali termoforje. Gre za svojevrstno parodijo na naročnino za ogrevanje sedežev, ki jo uvaja BMW. Dacia je znamka, znana po svoji preprostosti in skuša z gesto pokazati pripravljenost kupcem ponuditi vse storitve brez dodatnih stroškov, pri tem pa poudarja, da imajo najbolje opremljene različice modelov Sandero Stepway, Duster in Jogger ogrevane prednje sedeže vključene že v standardno opremo.

Termoforje bodo delili Daciini saloni v Londonu, Manchestru in Swanseaju prvega in drugega februarja, vsaka poslovalnica bo imela na voljo 25 termoforjev, ki jih bo prejelo prvih 25 obiskovalcev salona, ne glede na to, ali bodo kaj kupili ali ne.

»Termoforji so sicer malce za zabavo, vendar pa poudarjajo, v kakšno smer gre panoga. Govorimo o naročnini na že vgrajene funkcije. Zahtevati od kupcev, da dodatno plačujejo opremo, ki je že tovarniško vgrajena, ni del Daciine filozofije,« je povedal britanski vodja znamke Luke Broad.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
cosword9925.01.2023 23:31
Svaka čast
© Copyright 1999-2023 Avtomanija