Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V Evropo prihaja ameriški Dodge posebne serije Last Call
Američan v Evropi
V Evropo prihaja ameriški Dodge posebne serije Last Call
V Evropo prihaja ameriški Dodge posebne serije Last Call
30.03.2023 21:36

Dodge bo po uspešni predstavitvi v ZDA posebni različici Last Call modelov Challenger in Charger pripeljal tudi v Evropo.

Urša Prosenjak

 V ZDA so za letošnje leto lansirali sedem različic Last Call: Challenger Shakedown, Charger Super Bee, Challenger in Charger Scat Pack Swinger, Challenger Black Ghost, Charger King Daytona in Challenger SRT Demon 170. Vse razen zadnjih dveh bodo na voljo tudi v Evropi.

Prvi bo prispel Challenger Shakedown. Sicer bo proizvedenih skupno 1000 primerkov, v Evropo pa jih je namenjenih le 55, ki bodo vsi črne barve in bodo imeli izvedbo širše karoserije. Opremljeni bodo z Brembo zavorami in rdečimi zavornimi čeljustmi, pod pokrovom motorja bodo imeli značko Last Call, potniška kabina pa bo odeta v črno usnje napa in alkantaro.

Evropske cene za pet modelov, ki prihajajo na Staro celino, če niso znane.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Makaronar31.03.2023 09:26
Logicno, posebna izdaja 55 primerkov. Zacetna cena v USA za Challengerja je 30k$ in se dobro prodajajo. Pri nas bi samevali v salonih ker bankrotiras zraven registracije in zavarovanja ter tankanja,...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija