Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Stellantis jeseni v Munchen samo z Oplom
Saloni
Stellantis jeseni v Munchen samo z Oplom
Stellantis jeseni v Munchen samo z Oplom
29.05.2023 11:10

IAA je zdaj zapisan bavarskemu Munchnu, časi klasičnih velikih avtosalonov pa so že zdavnaj mimo.

Artur Švarc Opel

Skupina Stellantis ima kar 14 avtomobilskih znamk, Septembra na IAA v bavarski prestolnici pa bo sodeloval le z Oplom. Deadline za prijavo je bil konec februarja, vendar so bili organizatorji pripravljeni narediti izjemo tudi po tem roku.

To je potrdil tudi predstavnik za medije Stellantisa.   Opel bo v Munchen pripeljal cel kup električnih vozil, vključno z Astro Sports Tourer Electric in Corso Electric. Tretji, po besedah Opla, za zdaj ostaja skrivnost. Astra Sports Tourer je v električni obliki prišla lani, Corsa je bila prenovljena predstavljena prejšnji teden, v paleti pa ima Opel še Mokko Electric.

IAA se je 2021 prvič preselil iz Frankfurta v Munchen.

 

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even7729.05.2023 12:35
Pisati o tem, kaj bo "Opel", ki ga kot neko samostojno znamko niti ni več mogoče resno dojemati (za nekatere žal), je malo hecno, kajti če že, bo tam pač samo Stelllantis - in nič drugega. Zato bi bilo povem vseeno )in nemara učinkoviteje) tam na ogled postaviti vsaj matičnega Peugeota. Ker da ne daš tja prav nič od vsega, kar si sicer lastiš, razen enega, zgolj nekoč precej nemškega branda , ki bi mu na ta način, da drugih sploh ne razstavljaš, želel pospeševati prodajo, je... No, točno tako.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija