Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
VW Multivan 2.0 TDI DSG Bulli in Type 2 T1 Bulli
Med njima je skoraj 60 let razlike
Volkswagnov program gospodarskih vozil ima za seboj pestro zgodovino in še danes se zdi, da so na svojem področju prvaki. Pustimo prodajne številke ob strani, gre bolj za dejstvo, kakšno sled so pustili v 70 letih. In še danes je Volkswagnov Transporter ali v našem primeru Multivan sinonim za pravi kombi.
Mazda CX-5 CD 150 Revolution
Zanesljiv karakter
V drugo se zdi Mazda CX-5 resnejša, a hkrati bolj prestižna, suverena in tehnično dovršena.
Volkswagen Up! GTi
Trivaljnik s 115 konji za kratek adrenalinski naboj
Volkswagen je po 40 letih ekskluzivne rabe oznake GTI na modelu Golf zdaj to prenesel na Pola in še na najmanjšega člana družine. Na mestnega malčka z oznako Up. A pozor, pri tem avtomobilu ne gre za športnika v pravem pomeni besede, pač pa bolj za spoznanje, da tudi najmanjši avtomobili ponudijo nekaj adrenalina in nenazadnje možnost privabljanja mlajših kupcev. GTi je vsekakor dober marketinški magnet.
Prvi Mustang je danes vreden stokrat več
Bugatti
Še ena napoved za Diva
Švica
Prepoved registracij za dva Porscheja in Mercedesov kombi
ZDA
Najdene neprecenljive starine
Zakaj želi Seat postati kot Alfa Romeo?
Se spomnite, kako je nekdanji šef Volkswagnovega koncerna, Ferdinand Piech, želel pod nemško streho spraviti italijansko znamko. To željo mu je takrat blokiral pokojni Sergio Marchionne, ki je dal jasno vedeti, da dokler je on tu, iz te moke ne bo kruha. Nekoliko drugače, a vendar na podoben način zdaj Piechovi nasledniki špansko znamko usmerjajo na nova pota.
RaceChip navil i30 N
RaceChip iz Goppingena je navil 2-litrski turbo mlinček v Hyundaiu i30 N na 313 konjev in 498 Nm.
Nevidni cestni odpadnik na vojnem območju
Chevrolet Camaro, posebej predelan za vožnjo po vojnem območju v BiH, je bil takrat v vlogi dobrodelneža, ki je ponoči ljudem prinašal hrano in ostale potrebščine za preživetje.
Ferrari z revolucionarnim načinom barvanja
Pri Ferrariju so kot prvi predstavili tehnologijo barvanja pri nižjih temperaturah, ki naj bi ob pomembnem prihranku energije in stroškov omogočala tudi vrhunsko kakovost in obstojnost barve.
Opel
Vse najboljše, gospod Kapitan!
1938 so pri Oplu naredili prvega Kapitana, ki je bil njihova admiralska ladja kar 42 let.
Slovenska premiera: Mercedes Sprinter
Prvič s sprednjim pogonom
Mercedesov največji dostavnik se v novi izdaji povsem približuje lastnostim osebnega vozila, saj ima vgrajene ključne sisteme, ki zagotavljajo udobno in varno vožnjo.
Genialen in zabaven video Lega za Turkish Airlines
Kockasti junaki z oznako Lego so glavne zvezde videa varnostnih napotkov pred vzletom letala turškega prevoznika, ki velja za enega najboljših na svetu. Seveda, gre za dobro medsebojno promocijo z odličnim zabavnim vložkom.
BMW R NineT Urban G/S
Tako enostaven in tako zabaven
Priznam, da nisem pretiran fanatik »nagcev« in da mi že od vsega začetka bolj sedejo potovalni enduro motocikli, a Urban G/S iz družine R NineT mi je po nekaj kilometrih zlezel pod kožo. Ker je pač posebnež. Obenem je ta motocikel tudi spomin na udejstvovanje BMW-ja na vzdržljivostnih dirkah izpred nekaj desetletij.
:: Video
Ko poplava uniči posel bližnjega trgovca z vozili
Huracan Performante proti MiG-u 29K
BMW M5 Competition od blizu
Usher na Gumball z BAC-om Mono
Zakaj je ESP pomemben dodatek v varnostni opremi avtomobila
Preskus

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija