Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gospodarska vozila   |   Premiera: Mercedes Sprinter
Na voljo v več kot 1700 različicah
Včeraj so pri Mercedesu končno pokazali obraz prenovljenega dostavnika, ki bo od junija dalje nabiral kupce po vsej Evropi.
Artur Švarc
7. februar 2018 | 11:27:00

Poslovni uporabniki in obrtniki, ki stavijo na zvezdo, bodo svežine novega Sprinterja še kako veseli, saj se bo ta v novi generaciji na vso moč prilagajal željam kupcev. Iz tovarne sporočajo, da lahko Sprinterja ponudijo v več kot 1700 različicah, pri čemer se šteje izbor karoserije, dolžine, višine, motorja, nosilnosti, opreme in kup drugih elementov. 

Torej, novi Sprinter bo na voljo v furgonski ali potniški verziji, z izbiro pogona spredaj (50 kg večja nosilnost), zadaj ali na vsa štiri kolesa, medtem ko bo izbor menjalnikov ponujal 6-stopenjski ročni in 9-stopenjsko avtomatiko.   Evropski Sprinterji bodo lahko opremljeni z znanim 2,1-litrskim dizlom s 82, 103 in 120 kilovatov (prenos na zadnja kolesa), medtem ko bo različica s sprednjim pogonom na voljo z največjo zalogo moči pri tem motorju (130 kW). V ponudbi bo tudi trilitrski šestvaljni dizel s 140 kilovati.

Oblikovalci so poskrbeli, da se notranjost oblikovno ujema z izdelki iz programa osebnih vozil, zato bo ta ponujal možnost velikega osrednjega zaslona na dotik, kjer bo za doplačilo na voljo program ProConnect Service, ki bo upravljalcem flote omogočal dostop na daljavo do najpomembnejših podatkov vezanih na vozilo in vožnjo. Cene za Sprinterja za zdaj še ne razkrivajo, a hkrati za 2019 že napovedujejo prihod elektrognanega eSprinterja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija