Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gospodarska vozila   |   Citroen Biker Solution
Citroenov avtodom po meri motoristov
Na dusseldorfskem salonu karavaninga bo Citroen predstavil zanimivo rešitev za ljubitelje kampiranja in motociklizma. Morda je to nova tržna niša na tem področju. Kakorkoli, kapo dol Francozi.
Artur Švarc
22. avgust 2018 | 9:31:00

Pravzaprav gre za nadgradnjo aktualnega Jumperja z oznako L3 H2, ki ga poganja 117-kilovatni Blue HDi dizel, a bolj kot to je zanimiva vsebina tega novega modela. Jasno, da v tem primeru ne gre za klasični avtodom, saj v njem ni kopalnice, je pa zato prostor za dva motocikla, kuhinjo, hladilnik in spalni prostor za 4 osebe (2+2), v kolikor motocikli niso na svojem mestu. 

Obenem je Citroenov avtodom pripravljen tudi na vsakdanjo uporabo kot furgon, saj so razvojniki uporabili nov patentiran sistem Flexebu, ki omogoča, da se del pohištva v celoti odstrani. Serijsko je ta avtodom opremljen z navigacijsko napravo, parkirnim asistentom, sistemom za pomoč pri speljevanju v klanec in sistemom proti zdrsu pogonskih koles.

Cena takšnega avtodoma se začne pri 45.600€, a za zdaj še ni jasno, ali bo takšnega pri nas dejansko možno naročiti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Jaz bi rabil samo za enega.
22.8.2018 10:25:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija