Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Video
23. junij 2017
Škodina potegavščina
Češki marketingarji so že nekajkrat presenetili z zabavnimi skeči. Zdaj vam predstavljamo najnovejšega.
23. junij 2017
Cestno besnilo v ZDA
Brca motorista v avto je rezultirala v hudi nesreči dveh vozil, medtem ko je motorist pobegnil.
22. junij 2017
Šejkove želje nikoli ne ostanejo neizpolnjene
Avtomobilski oblikovalec Husain Albagali je na željo šejka Hamada bin Hamdan al Nahjana iz novega Mustanga ustvaril… težko je reči kaj, a še najbolj logična razlaga je hibrid med Mustangom in kabrioletom iz dvajsetih let prejšnjega stoletja.
22. junij 2017
Nestrpnost ga je drago stala
Ruski voznik Jaguarja je v koloni želel dokazovati svoj prav, a se mu je v nekem trenutku načrt povsem ponesrečil. Karma? Seveda.
21. junij 2017
Ni ovir za velikega Rusa
ATV Shatun je nova ruska pogruntavščina z ogromnimi kolesi, ki lahko premaguje praktično vse vrste terenov. Premer koles znaša kar 1,75 m.
21. junij 2017
Kako hiter je Camaro ZL1 1LE?
Pri Chevroletu so požgečkali z video posnetkom, ki razkriva trud Camara ZL1 1LE na Zelenem peklu, a za zdaj še niso objavili podatka o tem, kako hitro je bilo vse skupaj.
20. junij 2017
Kaj se dogaja tam spodaj?
Vožnja starejšega VW Golfa na stezi Nordschleife prikazana z nekoliko drugačnega zornega kota. Zanimiv posnetek.
19. junij 2017
Elegantni karavan, ki zmore do 325 km/h
Pri Alpini so že poskrbeli za tehnično in lepotno preobrazbo karavana nove bavarske Petice. Osemvaljni motor, vgrajen v Alpino B5 Bi-Turbo, zmore razvijato moč preko 600 konjev, kar je dovolj za visoko dozo zabave in adrenalina, če upoštevamo, da je avto opremljen še s štirikolesnim pogonom.
18. junij 2017
Butec in butec v novi podobi
Legendarna komedijo, kjer je zaigral Jim Carrey, je prepoznavna tudi po zelo posebnem kombiju, ki je zdaj dobil precej bolj moderno repliko, v obliki Audija RS6 Avant.
16. junij 2017
Prijazna hupa
Znani youtuber Marc Rober je izdelal hupo, ki po njegovem mnenju skrbi za prijazno opozorilo v prometu. Za vsak slučaj je dodal še eno, ki opozarja na resne neumnosti.
16. junij 2017
BMW-ja M5 pred semaforjem zajel ogenj
Kratko napenjanje mišic med motoristi in avtomobilisti se je končalo z ognjem, ki so ga k sreči kasneje uspešno pogasili.
14. junij 2017
Bavarci na Pagu snemali promocijski material za BMW 6 GT
Tako kot večina drugih avtomobilskih proizvajalcev je nemški BMW v začetku letošnje pomladi, ko je na hrvaških otokih turistično mrtvilo, posnel večino video materiala na otoku Pag. Cesta, ki pelje od trajekta do Novalje, je mnogim zelo dobro poznana.
13. junij 2017
Napovednik za novi Need for Speed Payback
10.novembra na prodajne police prihaja nova različica igre Need For Speed, ki navdušencem obeta veliko akcije. Preverite napovednik.
12. junij 2017
V Ljubljani v rdečo in pešce
Na You Tubeu se je pojavil posnetek, v katerem črn Mercedes objestno zapelje skozi rdečo in prehod za pešce, čez katerega pri zeleni hodijo ljudje.
12. junij 2017
Športna preobrazba karavanske Petice
Bavarci so po limuzini, zdaj še karavanu namenili nekaj lepotnih dodatkov iz njihovega programa M Perfomance.
9. junij 2017
Honda Civic Type-R ima tri programe vožnje
Civic Type-R je zagotovo eden bolj vročih športnikov v tem trenutku. Najnovejši video prikazujejo, kako lahko voznik izbira med tremi programi vožnje.
9. junij 2017
Parkiral na drevo ali instant karma
Voznik Camara je dobil najboljšo možno lekcijo, zaradi nespoštljivega obnašanja v prometu.
8. junij 2017
Bruce Lee o moči vode
Pri BMW-ju so legendarnega mojstra borilnih veščin uporabili v oglasu za posebno različico M4 GTS, ki dodatno moč črpa iz vode, saj le-ta skrbi za hitrejše ohlajanje zgorevalne komore in s tem boljši izkoristek prisilnega polnjenja.
8. junij 2017
Lorenzo in Dovizioso v Seat Leon Cupri
Tik pred dirko v Barceloni sta Ducatijeva tovarniška voznika opravila nekaj promocijskih aktivnosti za njunega sponzorja.
7. junij 2017
Prva vožnja s VW Arteonom
K nam v teh dneh kapljajo prvi primerki, medtem ko se prodaja tega Volkswagna začenja konec tega meseca. Še pred tem vam ponudimo kratko spoznavno vožnjo.
1 / 131

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija