Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Video
23. maj 2018
Ameriško podjetje je pred kratkim, v sklopu svojih internih testov, med drugim preskušalo, ali je mogoče Teslo X prevrniti na streho in kakšne so poškodbe. A jim preskus, zaradi nizke obtežitve baterij, ni uspel. Konkretnejših informacij o tem projektu niso podali.
21. maj 2018
Na posebnem sejmu vojaške in letalske opreme Black Sea Defense - Aerospace so pri Daciji na ogled pripeljali predelanega Dusterja, ki se lahko spopade z najtežjim terenom. Vrednost predelave znaša 11 tisoč evrov.
19. maj 2018
Nekje v Rusiji, pri dolivanju goriva je treba malce odtajati še avto - z vžigalnikom.
17. maj 2018
Ustvarjalci akcijskega filma so pred julijsko premiero pripravili še en nov napovednik, ki vsebuje veliko akcije in nekaj komičnih vložkov. V glavni vlogi pa Tom Cruise in številni razbiti avtomobili. Preverite video.
Onboard posnetek
16. maj 2018
Christian Gebhardt iz nemškega Sport Auta je pred nekaj dnevi z najnovejšo izdajo bavarske super limuzine M5 napadel več kot 20 kilometrov dolgo stezo Nordschleife in jo prevozil v 7 minutah in 38 sekundah.
14. maj 2018
Še ena od ameriških neumnosti, primernih za Darwinovo nagrado – ali kako ne vtikati rok tja, kamor ne sodijo.
Če bi čebula...
10. maj 2018
Kaj bi se zgodilo, če bi ta hip prenehali kuriti fosilna goriva? Najnovejši What If nazorno pokaže, kako odvisni smo od nafte.
7. maj 2018
Izjemno zanimivo sestavljen video, ki so ga slovenski ustvarjalci snemali 3 dni, na 50 lokacijah v Sloveniji in na Hrvaškem, kjer so glavno vlogo odigrali Filip Kržišnik, Blaž Slanič in Fordov pickup.
4. maj 2018
Veselica na Nordschleife - voznik Honde S2000 je močno precenil svoje znanje in predvsem hitrost v ovinku.
2. maj 2018
Objavljamo več kot 30-minutni prerez dela in ustvarjanja angleške ikone avtomobilizma, ki je v preteklosti pustila močan pečat predvsem na področju terenskih vozil.
30. april 2018
Mark Webber, ki v zadnjem času tesno sodeluje s Porschejem, je na stezi Weissach z 911 GT2 RS in Marijo Šarapovo poskrbel za nekaj adrenalinskih trenutkov. Vmes je Rusinjo med drugim poučil tudi kako hitro je ta avto se sposoben izstreliti z mesta.
27. april 2018
V teh dneh v Italiji, na različnih lokacijah, potekajo prve novinarski preskusi Lamborghini Urusa. Pri AutoCar so že objavili prve vtise z vožnje.
26. april 2018
Vaughn Gittin mlajši je za volanom F-150 Raptorja pokazal, da je mokra steza na Nordschleife lahko zelo zabavna.
Vloganje
24. april 2018
Nico Rosberg se je po koncu dirkaške kariere zdaj posveča številnim stvarem. Med drugim zadnje čase ustvarja vloge in zadnji v nizu je brez dvoma zanimiv za ogled. Namreč, v okolici Monte-Carla je ta preskušal Mclarna P1, katerega lastnik je Mika Hakkinen.
23. april 2018
Pri Jaguarju so svoj petlitrski V8 prvič uporabili v križancu in rezultat je pričakovan. Brutalen.
23. april 2018
Rolls-Roycev super terenec je še pred svojo premiero odšel na posebna testiranja na Bližnji Vzhod, kjer prevladujejo sipine in visoke temperature.
21. april 2018
Najhitrejši Suzukijev malček bo kmalu znova kraljeval na zavitih cestah. V pomoč mu bo lahka gradnja in navit bencinski turbo motor.
Policija
20. april 2018
Zanimiv video prikazuje zahtevno štiri dnevno delo preobrazbe klasičnega terenskega vozila v policijsko patruljno vozilo, ki se zdaj vozi po kalifornijskih cestah. Še bolj zanimivo je dejstvo, da se tovarniško vgrajena zadnja klop oziroma sedeži zamenjajo s plastičnim nadomestkom za prevoz osumljencev.
19. april 2018
Kompilacija nenavadnih reči s svetovnih ulic in cest. Pri večini težko najdete kakršnokoli razlago.
18. april 2018
Podobno kot so to pred leti počeli v oddaji Top Gear, so Toyotinega pickupa poskusili uničiti tudi na nekem offroad tekmovanju.
1 / 142

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija