Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Video
16. oktober 2017
Chris Harris za volanom Forda GT
Top Gearovec je pred kratkim preskusil najnovejšega Fordovega super športnika in v nekaj minutnem prispevku podelil prve vtise. Nad avtomobilom je bil vidno navdušen.
14. oktober 2017
Kako trdoživ je stari Mercedes E
Pokažemo vam še en video zdolgočasenih Američanov, ki so šli preverjat kako se Mercedes E obnese med vožnjo po zelo luknjastih cestah.
13. oktober 2017
Terenski Shelby na vročem pesku
Baja Raptor je vrhunski izdelek znane ameriške predelovalske hiše, ki se s 531-konjsko zverino in 35-palčnimi kolesi z lahkoto kosa s puščavskimi sipinami. Izdelanih bo 500 vozil, cena enega pa znaša 117.460 ameriških zelencev.
11. oktober 2017
S konceptom DS E-Tense po Westfieldu
Pri DS-u so za volan posadili svojega voznika iz Formule E, Sama Birda, in ga poslali na popotovanje po nakupovalnem centru Westfield v Londonu. Na koncu se v videu pojavi tudi DS7 Crossback.
11. oktober 2017
Tako so leta 1966 izvajali preskusna trčenja
Fiat je že pred več kot petimi desetletji skušal svoje avtomobile približati vsaj minimalnim varnostnim standardom. Leta 1966 so na modelu 600 izvedli kar nekaj crash testov.
10. oktober 2017
Je RR Phantom najprestižnejši na svetu?
Nekateri izbrani novinarji so imeli možnost preskusiti najnovejšega Phantoma, ki predstavlja največ kar sodobni avtomobilski svet ponuja. Preverite prve vtise.
9. oktober 2017
Kajenje na bencinskem servisu ni priporočljivo
Mladenič, ki je s cigareto v rokah opletal okrog točilnih naprav, je izkusil slabšo plat prepovedi kajenja ne tem mestu.
7. oktober 2017
Turški Hulk premaknil Corso
Turški 23-letni mišičnjak Hakana Acara z vzdevkom The Tulk, je z lahkoto rešil zagato svoje tete, ki zaparkirana ni mogla odpeljati.
6. oktober 2017
Range Rover Sport proti športnikom
V stilu nekdanjih zgodb Top Geara so pri Land Roverju organizirali manjši preskus, kjer so ugotavljali kdo od udeležencev pride hitreje do cilja.
5. oktober 2017
Jaguar XF Sportbrake kot smučarska vlečna služba
Pri Jaguarju so združili moči z nekdanjim olimpijcem Grahamom Bellom in nastal je tale video, ki prikazuje najhitrejšega vlečenega smučarja na svetu. Rekord bo seveda romal v Guinessovo knjigo.
3. oktober 2017
Kaj je v osemdesetih o Lincolnu povedal Clarkson
Zanimiv video, ki prikazuje kako zabavno je Clarkson pred 30 leti opisoval takrat ameriški mestni avto z osemvaljnim motorjem.
2. oktober 2017
Tudi Citroenovci izbrali Slovenijo za snemanje novega TV oglasa
Oglas za novega C3 Aircrossa, ki bo čez dober mesec na voljo tudi slovenskim kupcem, je bil posnet na nekaj slovenskih in hrvaških lokacijah. Preverite.
30. september 2017
S Fordom GT po legendarni norveški obalni cesti
Fordovci so v iskanju najboljših cest, s svojim super športnikom prevozili tudi znan odsek obalne ceste Atlantic Ocean Road.
Bizarno
26. september 2017
BMW 3 kabrio spremenil v potujoči bazen
Youtube zvezda Colin Furze je pred nekaj na spletu objavil posnetek BMW 3 kabrio E30 iz leta 1989, ki ga je rahlo predelal, vanj do vrha natočil vodo in se z njim odpeljal na potepanje.
25. september 2017
Drift iz vesolja
Pri Toyoti so v sodelovanju z drifterjem Fredricom Aasboem posneli atraktiven video, pri katerem so sodelovali celo pri Airbusu, ki je poskrbel za ustrezne fotografije iz vesolja.
23. september 2017
Šprint mišičnjakov
Pri Motor Trendu so na eni od letaliških stez postavili kar veliko število športnih avtomobilov, da bi ugotovili kateri je dejansko najhitrejši pri pospeševanju. Zraven vseh so postavili še Teslo S. Preverite končni rezultat.
21. september 2017
Kako rohni super malček
Fiat 500 Giannini 350 GP Anniversario je končno doživel svojo pravo premiero, ko je pred množico navdušencev prevozil nekaj kilometrov.
20. september 2017
Kako so se skozi leta spreminjali policijski Fordi
Ni potrebno posebej izpostavljati, da Ford v domačem okolju že desetletja policijo opremlja s svojimi izdelki, zato velja preveriti kako so se ti spreminjali skozi ves ta čas.
19. september 2017
Frajer v Lamborghiniju po nasprotnem pasu
Če imaš velik in hiter avtomobil, še ne pomeni, da je dovoljeno vse. Podobno si je mislil tudi možakar v Aventadorju, ki je v oster zavoj zapeljal kar po nasprotnem pasu, kjer se je pravilno pripeljal motorist. Na srečo ni bilo nikakršnih posledic.
18. september 2017
Kako zveni AMG Project One, ki ga je na oder pripeljal Hamilton
Na avtomobilskem salonu v Frankfurtu je Lewis Hamilton pred sedmo silo prvič pripeljal superšportnika z motorjem iz dirkalnika F1, ki se zavrti do 11 tisoč vrtljajev. Rohnenje naravnost fantastično.
1 / 135

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija