Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Video
Napoved
23. marec 2018
Porschejevi razvojni inženirji opravljajo še zadnje preskusne vožnje v Južni Afriki, preden hibridni Cayenne zapelje pred kupce.
21. marec 2018
Pred nekaj dnevi je velika tovorna ladja, med pristajanjem v pristanišču v pakistanskem Karačiju, oplazila drugo tovorno ladjo privezano ob pomol. Rezultat trka je bilo 21 uničenih kontejnerjev, v katerih naj bi bili tudi avtomobili.
19. marec 2018
Ducati Panigale V4 S je z lahkoto opravil na dirki pospeševanja, kjer je za tekmeca imel Bavarca z V12 motorjem. Razlika v teži je tokrat le pretehtala.
15. marec 2018
Nov poskus hollywoodske filmske mašinerije, ki želi obuditi nekdaj zanimiv akcijski film z Angelino Jolie v glavni vlogi, zdaj poleg novega prvega obraza vsebuje tudi prisotnost najnovejšega člana Volvove družine. V ZDA se premiera zgodi jutri.
14. marec 2018
Voznik Fordovega pickupa na Tajskem je poskušal prenaložen prevoziti most. V drugem poskusu mu je z nekaj zaleta to celo uspelo, a brez tovora.
13. marec 2018
Novinar CarsGuide je odletel v Južno Korejo in tam prvič sedel za volan korenito prenovljenega Santa Feja. Preverite njegove vtise.
12. marec 2018
Dimne zavese, drsenje po Zelenem peklu in skok, vse to je vsebina odlično posnetega in sestavljenega videa oljarskega podjetja Pennzoil, ki si je omislil nekaj podobnega kot Ken Block z Gymkhano.
10. marec 2018
Na avtomobilski salon v Ženevi so Nemci premierno predstavili študijo električnega terenskega vozila, ki se bo v serijski podobi pokazal že konec leta 2019. Številke so zanimive.
9. marec 2018
Michael Stoeck je skupaj z Manifattura Automobili Torino projekt novega Stratosa uspel pripeljati do proizvodnje, ki bo štela 25 primerkov. Preverite zanimiv video.
8. marec 2018
Študija iz Ženeve se bo digitalnemu dirkaškemu svetu pridružila kot dodatek za Gran Turismo Sport.
7. marec 2018
Včeraj so v Ženevi prvič javno predstavili nov izdelek proizvajalca iz Maranella, katerega proizvodnja je že vnaprej skorajda razprodana. Tudi Marchionne pravi, da gre za najbolj ekstremen avto z V8 motorjem. Preverite nov promocijski video.
Mojstrovina
5. marec 2018
Nekdaj ponos naše nekdanje države je pred nekaj desetletji poskušal skozi velika vrata prodreti v ZDA, a se poskus ni najbolj posrečil. Pokažemo vam preživelo izjemo.
3. marec 2018
Pri Volkswagnu razkrivajo pogled v prihodnost avtonomnih vozil in razlagajo vseh pet stopenj avtonomne vožnje.
2. marec 2018
Kasim Block iz Bosne, v šali rečeno ali kako se lahko po zasneženih cestah izvaja drifte tudi z resno kamionsko mehanizacijo.
1. marec 2018
Walter Röhrl, ki ima dopolnjenih 70 let, je aktivno vpet v Porschejeve promocijske aktivnosti, saj ima kot uspešen dirkač precejšnje izkušnje tudi na snežni podlagi. Tokrat za volanom povsem novega 911 GT3 RS.
28. februar 2018
Hrvaški proizvajalec je pred torkovo premiero objavil nov video napovednik, kjer je nekoliko bolj razgaljena oblika novega modela. Več bo znano čez nekaj dni.
27. februar 2018
Po spletni premieri prejšnji teden, so Francozi kmalu za tem na splet poslali še prvi uradni promocijski video.
Instant karma
20. februar 2018
Klasično napenjanje mišic sredi kolone in dokazovanje kdo bolj obvlada cestno-prometna pravila, se je za enega od udeležencev končalo ob robu ceste. Na boku, seveda.
15. februar 2018
Bavarsko super limuzino smo z M Perfomance dodatki spoznali že v lanskem letu, v vmesnem času pa so Bavarci posneli nov dinamični promocijski video.
12. februar 2018
Verjetno ni Ethan Hunt ali James Bond, a voznik Impreze se je izjemno dobro znašel v situaciji, ki mu neizogibno ni mogla prinesti nič dobrega.
1 / 140

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija