Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Čekani in kremplji
AvtoBlog   |   Peugeot 208
Čekani in kremplji
Pri francoskem levčku najprej opazimo luči, tudi če ga prvič srečamo podnevi. In tudi luči med drugim razkrivajo, da ni pohleven mali levček, pač pa delujejo dominantno, kot se za kralja živali spodobi.
Urša Prosenjak
10. februar 2020 | 21:32:00

Osvetlitev aktiviramo že z odklepanjem. Dnevni parabolični LED luči sta posebne navpične oblike in spominjata na čekana, nad njima pa so halogenski žarometi. Levji značaj kažejo tudi zadnje luči v obliki treh navpičnih linij, ki spominjajo na sledove krempljev. Zunanja vzvratna ogledala poskrbijo za lažje vstopanje v temi, saj imajo na spodnji strani vgrajeno lučko, ki osvetli tla in okolico vrat, čeprav žal brez projekcije logotipa. Prav tako so v ohišju vzvratnih ogledal vgrajeni smerniki.

Novi Peugeot 208 pa bo poskrbel za nas tudi po tem, ko ga pozno zvečer parkiramo in zapustimo. Funkcija guide-me-home namreč omogoča zakasnitev ugašanja žarometov, ki tako ostanejo prižgani še nekaj trenutkov po zaklepanju vozila. Ravno dovolj, da varno prispemo do stanovanja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija