Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Suzuki GSX-R1000 z Akrapovič izpuhom
Pri Akrapoviču pravijo, da bo GSX-R 1000 videti lepše in da bodo njegove zmogljivosti še nekoliko boljše.
Uredništvo Akrapovič
18. avgust 2017 | 9:25:35

Nova serija vključuje izdelke, ki so bili razviti za vse okuse in zahteve. Od osnovnih dušilcev Slip-On Line, ki predstavljata prvi korak na področju predelave izpušnih sistemov, pa vse do celotnih izpušnih sistemov, vključno z Akrapovičevim najlažjim kompletnim sistemom, to novo kolekcijo poleg lepega dizajna odlikujejo zmogljivost, lahka konstrukcija in prepoznavni Akrapovičev zvok. 

Popolna novost je vrhunski sistem Evolution Line iz titana. Ta izpušni sistem, ki je izdelan iz ultralahkega visokokakovostnega titana, je z zgolj 4,4 kg Akrapovičev najlažji celovit sistem za GSX-R1000 2017 in je hkrati 57 % lažji od serijskega sistema. Njegova oblika je bila razvita na podlagi Akrapovičevih obsežnih izkušenj s področja dirkanja. Z večjo zmogljivostjo in navorom v celotnem območju števila vrtljajev, pri čemer se moč pri 9000 vrt./min poveča za 7,8 kW in navor pri 7600 vrt./min za več kot 9 Nm, je to najboljši Akrapovičev izpušni sistem za nadgradnjo zmogljivosti. To popolno dirkaško nadgradnjo za GSX-R1000 odlikuje globok, pristen dirkaški zvok, ki je izvrstno prilagojen večji zmogljivosti.

Racing Line (titan) je naslednji celovit sistem v seriji, ki je bil oblikovan in izdelan enako skrbno in natančno kot Evolution Line, vendar z izpušnim kolektorjem iz nerjavnega jekla.

Podjetje je v serijo vključilo tudi dva dušilca Slip-On Line. Izpušni sistem Slip-On Line iz ogljikovih vlaken, ki izpolnjuje zahteve za homologacijo ES/ECE, odlikuje prepoznavna heksagonalna oblika, značilna za Akrapovičeve sisteme. Dušilec, izdelan iz lahkega titana z zunanjim plaščem, kapo in ščitnikom iz ogljikovih vlaken, se ponaša z izjemnim videzom in značilnim globljim Akrapovičevim zvokom. 

Sistem Slip-On Line iz titana je bil razvit na podlagi izkušenj iz sveta dirkanja. Njegova kratka in športna oblika se popolno ujema z linijami motocikla. Tega izpušnega sistema, ki je izdelan iz ultralahkega visokokakovostnega titana in je 70 % lažji od serijskega dušilca, ni mogoče spregledati. Izpušni sistem, ki je namenjen za dirkalne steze, z osupljivim zvokom poskrbi za pristen dirkaški občutek in vznemirjenje.  

Za dodatno povečanje zmogljivosti izpušnih sistemov Slip-On Line je podjetje Akrapovič razvilo opcijski kolektor iz nerjavnega jekla, s katerim se Slip-On Line sistem spremeni v kompleten sistem. 

S to novo kolekcijo izdelkov za Suzuki GSX-R1000 slovenski proizvajalec visokozmogljivih izpušnih sistemov ponuja široko paleto dušilcev in celovitih sistemov ter možnost nadgradnje z opcijskimi kolektorji, da bi ugodil vsem okusom, željam in zahtevam. Ti zmogljivi izdelki jasno odražajo predanost podjetja Akrapovič zagotavljanju najboljših rešitev na podlagi inovacij ter izkušenj in materialov s področja dirkanja ob izjemnem Akrapovičevem zvoku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija