Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
motonovice   |   Napoved
V soboto motoristični jesenski piknik v Trzinu
Trzinsko podjetje AS Domžale Moto Center v soboto na široko odpira svoja vrata in za obiskovalce pripravlja veliki jesenski piknik, s katerim želijo tudi uradno zaključiti motoristično sezono. To pa ne pomeni, da bodo do naslednje pomladi spali.
Uredništvo AS Domžale
12. oktober 2017 | 12:17:24

Kot pravijo bo na dan dogodka preskušanje večine Ducatijev in Hond, iz njihove druge motoristične ponudbe pa bodo na voljo za preskus tudi različni model čelad Nolana, Araia, Shoeia. Dodatno bodo vse obiskovalce ogreli tudi s primernimi popusti na vse izdelke iz ponudbe, medtem ko bodo vsi tisti, ki se na dogodek pripeljejo z motocikli deležni darilca iz Repsolove ponudbe. Ni še konec presenečenj. Med 9. In 17. uro, kolikor bo dogodek uradno trajal, bodo izvedli tudi nagradno igro, kjer bodo podelili moške rokavice Macna Street R, Jet čelado Premier Eos in 4 litre motornega olja Repsol. Vsem obiskovalcem bodo prikazane servisne aktivnosti, kjer se bo lahko izvedelo tudi več o samem servisiranju motorjev in seveda pripravo le-teh na zimovanje.

Kot pravijo pri AS Domžale se jim v soboto pridružijo tudi poslovni partnerji, ki bodo s svojim prodajnim programom popestrili dogajanje in omogočili kupcem in strankam boljši vpogled v njihovo delo in produkte.

Poslovni partnerji prisotni na dogodku:

- AKRAPOVIČ

- COMPACO (NOLAN)

- PINTAR (ARAI)

- FULLSIX CARBON

- STS TEAM (SAMOIZKLOPLJIVI SMEROKAZI)

- MOTOLIČAR (EKIPA, KI PREDELUJE IN BARVA MOTOCIKLE)

- MARKO UKOTA (SUPERMOTO DIRKAČ)

- ZUPAN ŽIGA (DIRKAČ - DUCATI)

- JAKA MOŽE - MOTOKROS AKADEMIJA

- MOTORISTIČNA REŠEVALNA EKIPA UKC

- ATOTRADE D.O.O VRHNIKA ŠOLA VOŽNJE

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Hm, vreme bo, samo še odločit se moram.
12.10.2017 12:35:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija