Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
La Prima: omejena serija Fiata 500
Fiat proslavlja tretjo generacijo petstotice z naborom modelov omejene serije. Najnovejša različica se imenuje La Prima in je osnovana na verziji enoprostorca v cenovnem razredu Mercedes-Benza.
Urša Prosenjak
9. junij 2020 | 7:03:00

Prva pošiljka omejene izdaje modela 500, ki je prispela na trg marca letos, je že razprodana. Drugo poglavje zgodbe je podobno prvi, vendar je na voljo le avto s fiksno streho. Vseeno pa ponuja panoramsko strešno okno. V standardni opremi so tudi 17-colska platišča, LED žarometi in posebni emblemi pod vzvratnimi ogledali. Kupci se lahko odločajo med tremi barvami: Ocean Green, Mineral Grey in Celestial Blue.

Pri pogonskih različicah ni sprememb, kar pomeni, da ima La Prima 43kWh litij-ionsko baterijo, ki poganja elektromotor z močjo 118 KM. Doseg je okoli 300 km, do hitrosti 100 km/h pa potrebje devet sekund, kar je za segment kar solidno.

Cena novega Fiatovega enoprostorca La Prima ni majhna, začne se pri 34.900 evrov, vendar pa je lahko različna glede na državo nakupa zaradi subvencij posameznih držav.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Odlično. Avto verjetno še zdaleč ni slab, ampak oblika se mi v primerjavi s Stephensonovo reinkarnacijo izpred 13 let vseeno zdi manj posrečena. Drža in proporci se zdaj bolj nagibajo k Smartu ali kakšnemu mikropivovarskemu izdelku.
10.6.2020 8:31:00
klemens
Mikropivovarskem izdelku dobra
10.6.2020 8:45:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija