Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Lanciin dodatni Ypsilon
elektro   |   Urbana mobilnost
Lanciin dodatni Ypsilon
Lancii se pod okriljem Stellantisa obeta svetlejša prihodnost in ob boku elektrificiranega Ypsilona pošiljajo na trg še eno novo vozilo. Vendar drugačno, kot si predstavljamo.
Urša Prosenjak
24. junij 2021 | 0:20:00

Novo Lanciino vozilo bo po navedbah znamke zagotavljalo popolno in trajnostno rešitev urbane mobilnosti. Gre namreč za novi Ypsilon električni skiro, ki so ga razvili v sodelovanju s strokovnjaki za mikromobilnost pri MT Distribution, namenjen pa je takoimenovanemu prevozu zadnjih kilometrov za ljudi, ki svoj avto parkirajo na obrobju mesta in se na ta način pripeljejo do končnega cilja v mestnem središču. Skiro poganja 250 W elektromotor, eno polnjenje baterije pa omogoča 18 km vožnje. Odlikujejo ga še prednje in zadnje LED luči, aluminijast okvir in osempalčna kolesa.

Električni skiro Lancia Ypsilon bo v Italiji na voljo v dveh barvah, modri in zlati, zanj pa bodo kupci odšteli 299 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Kot zanimivost, kolikor se spomnim, je bila prva avtomobilska znamka, ki je pri dealerjih (v EU) začela prodajati skiroje s svojim imenom, Toyota. Leta 2001. Ampak ja, z nečim je znamko pač treba začeti obujati.
24.6.2021 10:32:09
911
Verjetno edini model ki bo ugledal luč sveta, vse ostalo bo verjetno ostalo samo iluzija.
24.6.2021 22:12:10

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija