Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nov vir zaslužka za Teslo Motors
elektro   |   Polnilnice
Nov vir zaslužka za Teslo Motors
Elon Musk je napovedal, da bo do konca letošnjega leta svojo mrežo polnilnic odprl tudi za vse ostale uporabnike električnih vozil po svetu.
Peter Pirkovič
31. julij 2021 | 11:19:00

Mreža Teslinih Supercharge polnilnic po svetu je že zdaj precej številčna in tako rekoč vsak dan dodajajo nove in nove lokacije. Hkrati pa so te precej enostavne za uporabo. Za lastnike Teslinih modelov je dovolj, da imajo na pametnem telefonu posebno aplikacijo, ki je vezana na uporabnikov račun, priklop polnilnega kabla na vozilo pa zadostuje, da se polnjenje takoj začne (sistem samodejno prepozna avto). Edina težava je, ker imajo ponekod drugačne priključke, a bodo to rešili s posebnimi adapterji. Cene in način obračunavanja bo menda ostal isti.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Ni treba niti aplikacije. Na njihovi spletni strani se nekako prijaviš (oz. te oni prijavijo) kot lastnik določenega avtomobila, vneseš številke kreditne kartice in to je to. Če je kdo star in noma niti računalnika niti pametnega telefona, mu to pri Tesli enkrat pomagajo naštimat in fertik. Nobenih jebenih aplikacij in še bolj jebenih kartic potem več ne potrebuješ za filanje na Superchargerjih. To je tako velika in najbolj brezvezno enostavna prednost Tesle pred ostalimi, da težko verjameš, da tako preproste reči nihče drug ne spravi skupaj....pa samo Teslo bi skopirali, brez razmišljanja.
2.8.2021 0:22:25

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija