Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
elektro   |   Cybertruckomanija
Mehiški župan rezerviral 15 Cybertruckov
Elon Musk je prekleto dobro vedel, da je naredil enega najbolj nenavadnih in že pred rojstvom najbolj kultnih avtomobilov vseh časov.
Artur Švarc
3. december 2019 | 6:58:00

Norčevanje iz oblike, pa potem aerodinamična učinkovitost, več kot 200 tisoč prednaročil in še kaj, bi lahko zapisali v parametre te dobre dva tedna stare futuristične grdobije.

Župan Ciudad Vallesa na vzhodu Mehike, Adrian Esper Cardenas, je svojo mesečno plačo namenil za rezervacijo petnajstih Cybertruckov. To je mestnemu svetu sporočil na tiskovni konferenci in povedal, da jih ni vprašal za mnenje, saj je elektrika tako ali tako stvar prihodnosti.

»Rezerviral sem 10 dvomotornih in pet trimotornih modelov,« je povedal. »Upam, da nam bo Musk dal kaj popusta.«

O tem glede na to, da poznamo Muska, lahko Cardenas le sanja. Cardenas sicer meni, da je tak nakup upravičen, vsaj glede na zmogljivosti, ki jih Cybertruck premore. S tako močnim vozilom lahko narediš več in ga uporabiš za težje naloge, ne samo za poziranje.

»Ne gre za hitrost, saj nočemo dirkati. Potrebujemo navor, da bomo vlekli cisterne in smetnjake. Lahko jih bomo obremenili z dvakratno težo kot običajne pickupe.«

»Že res, da so nekoliko dražji, a letno bomo brez goriva in dragega vzdrževanja prihranili 24 milijonov pesosov, kar je že polovica investicije.«

Musk je povedal, da se bo proizvodnja začela konec 2021, zato bo Cardenas čakal še vsaj dve leti, pa še to mora upati, da bo ponovno izvoljen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Za odvažanje smetnjakov??? Ali ne bi bilo bolje ko bi ta denar namenil za boj proti mamilarskim kartelom, ki mu letno pobijejo in ugrabijo par sto nedolžnih prebivalcev med njimi žensk in otrok?
3.12.2019 8:51:29
alfafil
On najbrž živi v ograjeni in močno zastraženi soseski, briga njega.
3.12.2019 10:06:33

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija