Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: promet
Slovenske ceste
13. september 2019
Policisti so včeraj na avtocesti A2 med merjenjem hitrosti na radar ulovili slovenskega državljana, ki je z Audijem RS4 vozil kar 248 km/h.
Poučno
9. september 2019
Policisti iz PU Kranj so se sestavili zelo uporaben in zanimiv video, kjer natančno pokažejo, kako se pravilno razvrščati v novem krožišču Primskovo.
Alkohol
2. september 2019
Zadnji počitniški dan je 15-letnica iz okolice Ptuja izkoristila na povsem zgrešen način, ki je spravil njo in starše v težave, zgodba pa bi se lahko končala tudi tragično.
30. avgust 2019
Vsako leto, prvi šolski dan pomeni skrb za naše najmlajše. Ti hkrati postanejo del prometnega sistema, zato velja za te še toliko bolj poskrbeti in jim prometno dogajanje predstaviti na pravi način.
Kontrola prometa
29. avgust 2019
Koroški in celjski policisti so včeraj med 7. in 10. uro na območju celotne Policijske uprave Celje izvajali tako imenovan Ad-hoc nadzor cestnega prometa. Zabeležili so 225 kršitev.
Ljubljanska obvoznica
21. avgust 2019
Nadvse zadovoljni, da so Darsovi mojstri končno le uredili nekaj, kar je bila dolgo let neizvedljiva naloga.
Nemčija
20. avgust 2019
Na severu Nemčije v Šleziji tako že od lanskega februarja nemška na avtocesti kaznuje voznike, ki se nepravilno umaknejo z reševalnega pasu v primeru intervencije.
Ljubljana
16. avgust 2019
Že res, da je odsek na najbolj prometni cesti v Ljubljani zaprt za pešce in kolesarje zaradi gradbišča, a ureditev kar kliče nesrečo.
15. avgust 2019
Zadnja leta na družbenih omrežjih spremljamo zelo dejavno skupnost, ki ozavešča in hkrati opozarja voznike, ki se na avtocesti ne znajo pravilno razvrstiti ali se morda požvižgajo na pravilo reševalnega pasu. Slednji bi na tak način olajšal delo reševalcem, policistom in gasilcem. Ker sekunde štejejo.
12. avgust 2019
Že tradicionalno se v tem času tudi naši policisti pridružujejo ostalih kolegom iz vse Evrope, ki izvajajo akcijo Hitrost. Zato velja v tem času še posebna previdnost.
23. julij 2019
Pri nemški Dekri so v lanskem letu izvedli poskus, ki je zelo nazorno pokazal, kaj se zgodi, ko voznik tovornjaka med vožnjo ni zbran oziroma ne upošteva primerne varnostne razdalje.
Radikalno
19. julij 2019
Francoska vlada pripravlja kopico sprememb zakona o varnosti v cestnem prometu, kjer najbolj izstopa prekršek o uporabi mobilnega telefona med vožnjo in posledično zagrožena kazen.
Poziv pristojnih
17. julij 2019
Črna statistika se na naših cestah se je v prvi polovici leta občutno okrepila. Če so policisti obravnavali sicer dva odstotka manj prometnih nesreč, pa je na drugi strani število umrlih v prometnih nesrečah za več kot tretjino višja, v primerjavi z enakim obdobjem lani.
15. julij 2019
V ameriški zvezni državi Georgia so bili pred dnevi priča dogodku, ki ga običajno vidimo samo v filmih.
Kanada
15. julij 2019
Policija v kanadskem Ontariu je z veseljem napisala kazen nekemu očetu, ki je na sprednjem sedežu prevažal 2-letnega sina.
21. junij 2019
Montrealski policist, ki je tik ob izvozu z avtoceste nadzoroval promet, je po naključju ujel prekrškarja. Takšni manevri voznikov so tudi nam v Sloveniji zelo dobro poznani.
ZDA
20. junij 2019
29-letnik iz severa Philadelphije je med plačevanjem goriva videl, da se je v njegovo Acuro usedel nekdo drug in jo skušal odpeljati.
Poljska
17. junij 2019
Namesto prelaganja iz enega tovornjaka na drugega se je dvojec odločil, da gre še malo naokrog.
15. junij 2019
Nek kolesar je sredi Londona posnel mali incident z voznikom Volva XC90, ki se mu ni ljubilo čakati v koloni.
Kanada
14. junij 2019
Kajenje v avtomobilu za zdaj še ni prepovedano, razen če v njem vozite otroke ali se kadi kaj drugega kot tobak.
1 / 2

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija