Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novosti
Premiera: prenovljeni VW Polo
22. april 2021
Prva generacija Pola sega v leto 1975 in tudi po 45 letih obstoja, ko beležijo več kot 18 milijonov prodanih primerkov, je ta avto med kupci še vedno dovolj priljubljen, da ga pri Volkswagnu ohranjajo v ponudbi.
Koncepti: Audi A6 e-tron
21. april 2021
Audi A6 e-tron je koncept elektrognane poslovne kupejevske limuzine, ki bo na cesto zapeljala šele v prihodnjem letu. To bo tudi neposreden tekmec Mercedesovemu EQS-u.
Premiera: Toyota bZ4X
20. april 2021
Toyota je na salonu v Šanghaju predstavila svojega prvega popolnega električarja, ki so ga razvijali skupaj s Subarujem.
Premiera: Ford Evos
19. april 2021
Ford Mondeo je po štirih generacijah zaključil svojo zgodbo, to pa ne pomeni, da bo Ford v segmentu pustil prazen prostor.
Premiera: Mercedes-Benz EQB
18. april 2021
Nemški avtomobilski velikan je samo nekaj dni po premieri najbolj luksuznega električarja, ki nosi oznako EQS, zdaj predstavil še enega člana te družine. EQB v prvi vrsti prisega na prostornost in uporabnost, za večino trgov po svetu pa ga bodo izdelovali v madžarskem Kecskemétu.
Ni za nas: Volkswagen ID.6
17. april 2021
Volkswagnova električna ofenziva je v polnem zamahu, ID.6 pa je za zdaj največji član njihove električne linije. Povsem električni SUV , ki je na voljo izključno na Kitajskem in v dveh različicah, je večji brat globalnega ID.4.
Slovenska premiera: Volkswagen ID.4
17. april 2021
V teh dneh so Volkswagnovi trgovci dobili prvo pošiljko modela ID.4, ki razširja ponudbo Volkswagnovo elektro družino. Gre za prostorskega velikana, ki v teoriji zmore z enim polnjenjem prevoziti 522 kilometrov.
Prenova: Seat Ibiza
15. april 2021
Ibiza je doživela facelift na poti v drugo polovico življenjske dobe aktualne generacije.
Premiera: Audi Q4 e-tron
15. april 2021
Audi je v včeraj predstavil nova člana elektro družine e-tron. Model Q4 bo na voljo v klasični in Sportback izvedbi.
Prenova: Seat Arona
15. april 2021
Ob prenovi Ibize je enako početje doletelo tudi malega križanca Arono.
Premiera: Hyundai Santa Cruz
15. april 2021
6 let po konceptu je Hyundai uradno predstavil svoj pickup v serijski izvedbi.
Premiera: Mercedes EQS
15. april 2021
Mercedes-Benz ima velike načrte za svojo prihodnjo linijo EQ. Pravkar so predstavili najnovejši model EQS, ki je prvi izmed številnih modelov, ki bodo v prihodnjih dveh letih zgrajeni na novi električni platformi.
Slovenska premiera: Hyundai Santa Fe
13. april 2021
Pred nekaj dnevi so Hyundaijevi trgovci v svoje prodajne salone postavili prenovljenega Santa Feja. Ta prenovljen prihaja že po dveh leti po začetku prodaje nove generacije.
Prenova: Škoda Kodiaq
13. april 2021
Čehi so po štirih letih prenovili paradnega konja v terenski družini, s katerim še naprej želijo dosegati visoke prodajne številke. V lanskem letu so jih samo pri nas prodali več kot 700.
Premiera: Hyundai Staria
13. april 2021
Hyundai je razkril svoj novi model Staria, ki ni podoben nobenemu drugemu vozilu na trgu.
Koncepti: Elektron Quasar
13. april 2021
Nemški Elektron je pred letom dni predstavil megavatni One, premiere v Ženevi pa seveda ni bilo. Leto dni pozneje je tu še bolj nor koncept.
Premiera: Citroen C5 X
12. april 2021
Citroen je predstavil C5 X, mešanico med limuzino, karavanom in SUV.
Premiera: Toyota GR 86
5. april 2021
Toyota je predstavila naslednika GT86, v svetu električarjev in SUV-jev zadnji branik klasične športnosti.
Premiera: FV Frangivento Sorpasso
4. april 2021
FV Frangivento morda ni ime, na katerega takoj pomislimo ob italijanskih superšportnikih, kar pa torinskega proizvajalca avtomobilov ne odvrača od predstavitve najnovejšega modela FV Frangivento Sorpasso.
Premiera: GMC Hummer EV SUV
4. april 2021
Hummerjevo novo življenje je električno in zdaj so veliki šefi obudili še H2.
1 / 277

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija