Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

Potrebne osvežitve za velikega Sharana

Prenova: Volkswagen Sharan

Prenova: Volkswagen Sharan - Potrebne osvežitve za velikega Sharana
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.2.2015 7:30:00

Aktualna generacija Volkswagnovega največjega enoprostorca je na trgu že pet let, zato je bila osvežitev več kot potrebna.

Artur Švarc

Oblikovne osvežitve niso drastične, a je z novo osveženo podobo zdaj Sharan še korak bližje aktualnemu hišnemu oblikovanju. Spremenjeni so žarometi (LED dnevne luči), zadnje luči, maska in odbijači, kupci pa bodo izbirali med prenovljeno paleto platišč in dvema novima barvama (Hudson Bay Blue Metallic in Crimson Red Metallic). Notranjost ostaja bolj ali manj enaka. Nov je volan, sedeži imajo možnost masaže med vožnjo, popolnoma prenovljen pa je multimedijski sistem (iMirrorLink, Apple Carplay in Android Auto).

Motorna paleta ostaja enaka, le da so motorji doživeli nekaj nadgradenj, ki jim prinaša malenkostno več moči in prihranke pri potrošnji goriva. Na voljo bodo TSI bencinski motorji s 110 kW in 162 kW ter TDI enote s 85 kW, 110 kW in 135 kW. Tudi v prihodnje bo Sharan na voljo z DSG menjalnikom in s pogonom 4Motion.

Avto gre v prodajo predvidoma maja, čez nekaj tednov pa trgovci že začnejo z zbiranjem naročil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens 18.2.2015 8:44:57
Popolnoma neopazen avto.
shark911 18.2.2015 13:17:57
Mogoče res,ampak marsikomu je všeč neopazen avto...
© Copyright 1999-2021 Avtomanija