Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Mercedes-AMG GT C Edition 50
Petdesetletnica na kolesih
Pri Mercedesu so ob prenovi družine GT predstavili tudi posebno različico kupejevskega modela GT C, ki so ga poimenovali Edition 50.
Marko Hanželič
10. januar 2017 | 12:10:27

Mercedes-AMG GT C se umešča med modela GT S in GT R, posebna različica pa slavi petdeseto obletnico sodelovanja med Mercedesom in AMG-jem. Stvari pod motornim pokrovom se sicer niso spremenile - 404 kW (550 KM) in 681 Nm največjega navora iz prisilno polnjenega štirilitrskega osemvaljnika, kar zadošča za šprint od 0 do 100 km/h v 3,6 sekunde in najvišjo hitrost 317 km/h.

Posebnosti, zaradi katerih se loči od sotrpinov, so posebna barva zunanjosti (Graphite Gray Magno) v kombinaciji s kromiranimi elementi v črni barvi, posebej zanj so ulili difuzor in zaključke izpušne cevi in dodali še AMG-jeva posebna platišča.

Notranjost je odeta v kombinacijo črne in srebrne, sedeži pa v ekskluzivno napa usnje, športni karakter vozila pa so želeli poudariti tudi s serijskim paketom AMG Interior Night, kar pomeni dodatke iz karbonskih vlaken na volanu, vratih in “lopatkah” za prestavljanje in varnostne pasove v srebrni barvi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija