Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Range Rover
Najprestižnejši Land Rover z alternativo
Dober teden dni po premieri prenovljene različice RRS, so zdaj pri Land Roverju predstavili še izboljšano verzijo največjega terenca v njihovi družini.
Peter Pirkovič Land Rover
11. oktober 2017 | 9:59:52

Veliki Range Rover je dobil bolj ali manj enako rahlo prenovo zunanjosti, v obliki novih odbijačev, maske, malce prenovljenih žarometov (LED serijsko), kupci pa bodo lahko izbirali med številnimi novimi barvami in prevetreno ponudbo platišč. Veliko več opazne prenove je v potniški kabini. Serijsko bo vgrajen 12-palčni informacijski zaslon, ki bo nadomeščal klasične analogne merilnike, po vzoru Velarja, pa bo sredinska konzola vsebovala še dva dodatna 10-palčna zaslona  (Touch Pro Duo), kjer bodo imeli uporabniki možnost upravljanja številnih multimedijskih vsebin, z možnostjo dostopa do spleta. Pri LR dodatno poudarjajo, da so za Range Roverja vgradili nova sprednja sedeža z nekoliko večjimi dimenzijami, ki posledično prinašajo več udobja.

Tako kot RR Sport je tudi največji Range dobil hibridno različico P400e, ki jo sestavljata dvolitrski bencinski turbo motor in elektromotor s skupno sistemsko močjo 400 konjev, medtem ko litij-ionske baterije omogočajo za dobrih 50 km vožnje brez izpusta emisij. Prav tako tako je nekaj dodatne moči dobil tudi petlitrski V8 motor.

Avto na ceste oziroma med kupce pripelje kmalu po novem letu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija