Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Mazda6
V iskanju premium občutij
Pri Mazdi so za Los Angeles pripravili prenovljeno Šestico, ki je bila deležna precejšnje kozmetične preobrazbe, temelječe na oblikovnih vzgibih koncepta Vision Coupe.
Marko Hanželič
30. november 2017 | 6:08:53

Glede na priljubljenost Mazdinih modelov z obilico serijske opreme v ZDA, so se v Hirošimi odločili, da šestico s prenovo približajo premium segmentu, kar med drugim pomeni napa usnje in les v notranjosti, hlajenje sedežev in večji zaslon infozabavnega sistema. 

Ameriško različico bo poganjal Skyactiv-G 2.5 bencinski pogonski agregat, in sicer v atmosferski in prisilno polnjeni različici, pri čemer slednja zmore 184 kW (250 KM), Mazda pa zaradi variabilne kompresije na področju navora obljublja podobne sposobnosti, kot pri štirilitrskem V8, pri čemer je poraba goriva seveda bistveno nižja.

Inženirji so se potrudili tudi na področju omejevanja hrupa v potniški kabini, neposrednem krmiljenju in voznih lastnostih. Prenovljena Mazda6 bo v prodajne salone zavila spomladi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija