Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Mercedes-Maybach razred S
Ko klasičen razred S ni dovolj dober
Maybach kot znamka ni uspela samostojno preživeti, zato so pred časom pri Mercedesu ubrali enostavnejšo alternativo, da bi znamko obdržali pri življenju. Še dodatno obdelali aktualni razred S in ga povzdignili na višji nivo, zdaj pa je ta dobil nekaj svežine.
Peter Pirkovič Maybach
13. februar 2018 | 11:10:26

Ta na prvi nastop v živo pride na salon v Ženevo, kjer se bo Maybach S predstavil v dvobarvni karoseriji in z nekaj kozmetičnimi popravki, podobno kot je bil tega deležen razred S, še bolj kot to pa bo bogataše presenetil z obilo prostora na zadnjih dveh sedežih. Namreč, Maybach S je 5,46 metra v dolžino še za dobrih 25 cm daljši od podaljšane Long verzije Mercedesa S. Notranjost prinaša izbrane materiali, obilico udobja povezanega z napredno tehnologijo, svoj del k celoti pa prinaša izbira motorjev. Pod oznako S560 4Matic se skriva štirilitrski V8 s 345 kilovati, medtem ko ima S650 vgrajen V12 motor s 463 kilovati in 1001 Nm navora. Ceno zanj obljubljajo za salon v Ženevi. Zagotovo ne bo poceni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Spričevalo dobrega okusa. Moskva, Peking, Dubai, LA in Tirana jih bodo kmalu polni.
14.2.2018 6:19:42

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija