Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Range Rover SV Coupe
V spomin na original iz leta 1970
Dolgo pred modernimi kupejevskimi križanci kot sta Mercedes GLC Coupe ali BMW X4 so pri Land Roverju že imeli dvovratno različico Range Roverja.
Marko Hanželič
6. marec 2018 | 7:20:58

Range Rover SV Coupe, ki ga lahko vidite na fotografijah, je pravzaprav duhovni naslednik originala, ki so ga Angleži splavili davnega leta 1970. Novinec sicer ostaja zvest družini Range Rover, a  zadnji del je z ogromnim stranskim steklom in rahlo padajočo strešno linijo bolj kupejevske zasnove. V primerjavi s klasičnim Range Roverjem je SV Coupe tudi bližje tlom.

V notranjosti voznika in potnika razvajajo premium usnje, lesne intarzije in posamični sedeži v drugi sedežni vrsti. Kupejevskega predstavnika družine Range Rover bodo izdelovali v sklopu Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, izdelali pa bodo vsega 999 primerkov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija