Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Subaru Forester
Gozdar petič
Pri Subaruju so predstavili peto generacijo priljubljenega Foresterja, ki so ga opremili s tehnologijami EyeSight in izboljšanim 2,5-litrskim bokserskim agregatom.
Marko Hanželič
29. marec 2018 | 6:49:39

Na severnoameriškem tržišču se bo Forester bitki za kupce pridružil konec letošnjega leta, na voljo bo s štirimi kompleti opreme, poganjal pa ga bo izboljšan 2,5-litrski bokserski bencinski motor največje moči 136 kW (185 KM), povezan z brezstopenjskim samodejnim menjalnikom in simetričnim štirikolesnim pogonom. Skupek tehnologij aktivne varnosti EyeSight je prav tako serijski v vseh paketih opreme. 

Za doplačilo bo na voljo tudi sistem DriverFocus, ki spremlja utrujenost voznika in mu nastavi delovno okolje pred začetkom vožnje. Sistem deluje s pomočjo prepoznave obrazov in si zapomni do pet voznikov. 

Novi Forester je od tal oddaljen dobrih 22 centimetrov, kar je več kot pri večini konkurence, pri Subaruju pa so prepričani, da je tudi v premagovanju težkih terenov bistveno sposobnejši kot kdajkoli doslej.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
To je to...le ročni menjalnik manjka
29.3.2018 8:04:12

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija