Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prve fotografije: Audi A1
Svežega videza in poln novih tehnologij
Belgijski novinarji so poskrbeli, da smo Audijevega prenovljenega malčka spoznali nekaj dni ali nekaj ur pred predvideno spletno premiero. V živo bo na ogled oktobra v Parizu, mesec kasneje pa bi lahko prvi primerki že zapeljali tudi pred slovenske kupce.
Peter Pirkovič Audi
18. junij 2018 | 6:49:41

Grajen na platformi MQB A0, kjer so nastajali Polo in Ibiza, prinaša osveženo zunanjo podobo, ki bo na prvi pogled pritegnila veliko število pogledov, prezgodaj pa je pisati o dimenzijskem prirastku. Povsem spremenjena je tudi potniška kabina, kjer oblikovno svežino spremljajo novi materiali, digitalni merilniki, velik osrednji zaslon na dotik, kakršnega imajo A6, A7, A8 in Q8 ter možnost barvne individualizacije. Iz fotografij je razvidno tudi to, da gre tudi mali A1 po stopinjah večjih bratov, ko gre govora o oznakah (40 TSI in 50 TSI) in temu primerno bo prilagojena motorizacija. Dobil bo znane motorje, ki jih imata Polo in Ibiza, torej 1.0 TSI, 1.5 TSI in 2.0 TSI s pogonom Quattro (v izvedbi S1), medtem ko dizelski motor naj ne bi imel več mesta v ponudbi. Vsaj v nekaterih državah. Več bo znano v kratkem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija