Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Chevrolet Blazer
Pomehkuženje v športnem duhu
Pri Chevroletu so predstavili novo generacijo slavnega Blazerja, ki je iz robustnega terenca po desetletju odsotnosti postal športni križanec.
Marko Hanželič
24. junij 2018 | 11:33:42

Pri Chevyju bodo Blazerja, ki je dobil športne zunanje poteze, v marsičem podobne Camaru, v prodajni paleti pospravili emd modela Traverse in Equinox, vo snovi pa ga bo poganjal 2,5-litrski štirivaljnik največje moči 143 kW (193 kM). 

Za bolj zahtevne so pri Chevroletu pripravili tudi 3,6-litrski V6, ki pri najboljši volji zmore 227 kW (305 KM) največje moči, v vsakem primeru pa motorja sodelujeta z devetstopenjskim samodejnim menjalnikom in sta opremljena s sistemom start-stop. Blazer je na voljo s pogonom na sprednji kolesni par ali na vse štiri, pri čemer so bolj opremljeni modeli s štirikolesnim pogonom opremljeni z novim dvosklopčnim AWD-sistemom.

Tudi notranjost je nekatere oblikovne elemente pobrala pri Camaru, Chevroletovci pa so precej truda in pozornosti namenili tudi praktičnim rešitvam glede prtljage. Chevrolet Blazer v ameriške prodajne salone prihaja v pričetku prihodnjega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Malo spominja na Lexusa.
24.6.2018 16:21:24

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija