Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Mitsubishi L200
Isto jedro in veliko elektronike
Mitsubishijev L200 na trgu vztraja že štiri desetletja, aktualna generacija, pripeljana 2014, pa je dobila prenovo.
Artur Švarc
9. november 2018 | 8:39:11

Po štirih letih je to več kot le facelift, saj je avto povsem izgubil prejšnji nos in pridobil aktualno oblikovno arhitekturo hiše. Mitsubishi novemu sprednjemu pravi kar dinamični ščit in je še najbolj podobna Eclipsu Cross. Sprememb je na zadku veliko manj, priključek kesona karoseriji z značilnim lokom ostaja dobro videni, nove so le zadnje luči in odbijač.

Dodali so tudi možnost nastavljanja parametrov za različne terene, kjer elektronika prilagodi moč motorja, prenos in zaviranje za boljši oprijem na težavnih terenih. Tu so tudi nadzor spuščanja, pa sistem za preprečevanje trka in še nekaj, kar z ultrazvokom nadzira okolico in preprečuje, da bi nenaden pritisk na stopalko za plin v ozkih manevrskih prostorih pomenil tudi naročilo na kleparska dela. Za vzvratno vožnjo je tu sistem, ki opozarja na prečni promet.

Petstopenjsko avtomatiko je zamenjala šeststopenjska, spredaj so večji diski in bolj zmogljive zavore, povečali pa so tudi zadnje blažilnike za bolj udobno vožnjo. Avto so predstavili danes zjutraj v Bangkoku, v prodajo pa tam prihaja že prihodnji teden, medtem ko k nam prihaja pomladi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kramoch
Toyota FTW.
10.11.2018 8:56:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija