Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Infiniti QX Inspiration
Infiniti QX Inspiration za električno prihodnost znamke
Po prvem teaserju pred nekaj meseci so pri Infinitiju na plano spustili prvi fotografiji svojega novega električnega koncepta, ki so ga nekoliko pomenljivo poimenovali QX Inspiration.
Marko Hanželič
5. januar 2019 | 8:19:48

Študijo bodo na ogled postavili na salonu v Detroitu, z njo pa želijo javnost osvestiti o svojih električnih ciljih in novem oblikovnem jeziku znamke.

S konceptom QX Inspiration se tudi uradno pričenja novo obdobje v razvoju znamke, je povedal Karim Habib, vodja oblikovanja pri znamki Infiniti, in dodal: " Nove tehnologije nam omogočajo, da lahko spremenimo našo oblikovalsko dogmo pri samem bistvu."

Novi koncept svoje električno poreklo sporoča tudi z razsvetljenim logotipom na maski, vzvratna ogledala so zamenjale kamere, med glavnimi oblikovnimi značilnostmi pa so ozki žarometi in zajetna polna maska s šestkotno letvico na spodnji strani.

Infiniti QX Inspiration postavlja temelje tudi novi arhitekturi znamke, ki bo namenjena izključno električnim avtomobilom. Infiniti sicer elektrifikacijo napoveduje za leto 2021, kmalu pa naj bi izvedeli tudi kaj več o samih pogonskih sklopih, ki jih bodo uporabljali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
" Nove tehnologije nam omogočajo, da lahko spremenimo našo oblikovalsko dogmo pri samem bistvu."....jaooo kakšen bullshit od filozofiranja
5.1.2019 12:48:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija