Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Mitsubishi Pajero Sport
Robustna pomladitev
Po nekaj teaserjih je prenovljeni Pajero Sport dokončno pokazal svoje obline.
Marko Hanželič
25. julij 2019 | 15:32:25

Največ novosti je spredaj, kjer odslej domuje nova maska hladilnika v hišnem slogu, ki ga Japonci uradno označujejo z Mitsubishi Dynamic Shield. Nova so tudi svetila v slogu modela Triton/L200, le da je vse skupaj manj terensko in bolj civilno. Nekaj malih sprememb je tudi okoli in okoli karoserije, predvsem v obliki odbijačev, pokrova motorja in koles.

Notranjost je s prenovo pridobila na kakovosti materialov, na novo zasnovana je sredinska konzola, odslej so oblazinjeni tudi ročaji na vratih, pod naslonom za roke pa je odslej velik odlagalni prostor. Omeniti velja tudi 8-palčni zaslon infozabavnega sistema in možnost odklepanja in zaklepanja s pomočjo pametnega mobilnika. 

Po prenovo so na krovu tudi sistemi Lane Change Assist (LCA) in Rear Cross Traffic Alert (RCTA), še vedno pa za pogon skrbi 2,4-litrski prisilno polnjen dizelski štirivaljnik, ki zmore 181 kW in 430 Nm največjega navora, ki se s pomočjo Super-Select 4WD-II štirikolesnega pogona prenašata na obe osi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
A zadnji del z lučmi vred so namerno zajebali,ali je imel šef oblikovalcev slab dan?
25.7.2019 16:09:08
klemens
Saj je že prejšnji model imel zadaj še bolj navzdol potegnjene luči, sem jih veliko videl na šleperjih po SLO, samo pri nas ni bil naprodaj.
25.7.2019 17:28:38
jjs
Bolje bo, če se ta ekip sprijazni z dejstvom, da ga slabo nese. Ali na naj se loti dela le v treznem stanju.
25.7.2019 17:42:55

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija