Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Luksuzni italijansko kitajski električar
Novosti   |   Koncept: Dongfeng Voyah i-Land
Luksuzni italijansko kitajski električar
Italija in Kitajska sicer nimata veliko skupnega, toda zdaj sta združili moči v projektu Voyah i-Land.
Urša Prosenjak
2. oktober 2020 | 6:53:00

Koncept Voyh i-Land so predstavili ta teden v Pekingu, gre pa za produkt sodelovanja med podjetjem Italdesign in enim največjih kitajskih proizvajalcev avtomobilov Dongfeng.

Luksuzni električni GT je zgrajen na Dongfengovi električni platformi ESSA. Za zdaj gre le za konceptno študijo, zato ni nobenih podatkov o moči, dosegu in hitrosti polnjenja, razkrili pa so, da je i-Land tehnološko zelo napreden. V notranjosti vidimo več lebdečih zaslonov po vsej dolžini in višini armaturne plošče, avto pa naj bi imel tudi možnost avtonomne vožnje tretje generacije.

Vozilo ima tri sedeže, eden izmed njih se lahko preoblikuje v mizico ali počivalnik za noge. Italdesign pojasnjuje, da je tovrstna postavitev zasnovana z namenom ustvarjanja prostora za sprostitev ali delo.

Govori se, da naj bi bil i-Land prototip družine električnih avtomobilov, ki jih bo Dongfeng v bližnji prihodnosti izdeloval pod blagovno znamko Voyah. Skupno naj bi razvili devet modelov, prvi pa ne bo pričujoči koncept, pač pa SUV, osnovan na konceptu i-Free.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Ni ravno, da bi se norca delali iz tega. Prav lepo je videti.
2.10.2020 7:50:45
etilometer
No ljubitelji digitalizacije in ambilight pa lahko tu pridejo na svoj račun🤦♂
2.10.2020 10:25:32
MaStr
V primeru, da ekranov ne bi bilo moč ugasniti (ali vsaj močno zatemniti), bi bila nočna vožnja prava veselica ...
2.10.2020 11:33:15
jjs
Imaš prav, MaStr. Slika št. 6 da vedeti, da vse to lahko opazuješ tudi na odblesku v vetrobranskem steklu. Namesto pešcev in biciklistov, ki ti skačejo pred avto
2.10.2020 21:56:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija