Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nadgradnje v notranjosti in novi priključni hibrid
Novosti   |   Prenova: Jaguar E-Pace
Nadgradnje v notranjosti in novi priključni hibrid
Jaguar je za novo modelno leti pripravil manjši facelift svojega SUV.
Artur Švarc
28. oktober 2020 | 9:58:00

Na prvi pogled spremembe skorajda niso opazne – spredaj je nov odbijač z masko z diamantnimi detajli, nove so LED luči. Zadaj ima vstavek v odbijaču drugačen vzorec, novo podobo imajo tudi zadnje luči.

Več sprememb je v notranjosti, kjer je zdaj E-Pace precej bolj premijski od predhodnika. V notranjosti je 11,4-palčni ukrivljen zaslon infotaimenta z zadnjo različico Pivi Pro. Spremenjen je selektor prestav, brezžično polnjenje pa premore 15 W. Večina gumbov je zdaj prijetnejših na otip, nov je tudi volan.

E-Pace ima tudi nadgrajeno sprednje vpetje za bolj udobno vožnjo, ki zmanjšuje vibracije in hrup.

Vse motorne različice razen začetnega 2-litrskega dizla s sprednjim pogonom so elektrificirane. Jaguar ima novi vstopni model P160 s trivaljnikom 160 konji in 260 Nm. Ob blagih hibridih je E-Pace dobil tudi priključno verzijo – P300e je sestavljen iz 1,5-litrskega trivaljnika z osemstopenjsko avtomatiko z 200 konji, pomaga pa mu še 80-kilovatni elektromotor na zadnji osi. Skupne moči je 109 KM, navora pa 540 Nm, do stotice pospeši v 6,5 sekunde. 15 kWh baterija zadostuje za 55 kilometrov dosega.

Prodaja se začne v začetku prihodnjega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija