Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Jubilejna zelena divja mačka
Novosti   |   Posebna izdaja: Jaguar F-Type Heritage 60 Edition
Jubilejna zelena divja mačka
Jaguar E-Type bo naslednje leto v marcu dopolnil 60 let. V počastitev jubileja Jaguar predstavlja posebno spominsko izdajo modela F. Poimenovali so jo Jaguar F-Type Heritage 60 Edition, narejenih pa bo le 60 primerkov
Urša Prosenjak
10. december 2020 | 7:51:00

Med najopaznejšimi potezami je značilen zelen odtenek Sherwood Green, ki ga je nosil izvorni E-Type, vendar ni bil več na voljo vse od šestdesetih let prejšnjega stoletja. Barva je namenjena izključno tej izdaji, imelo pa jo bo vseh 60 primerkov pričujoče Heritage 60 Edition z dopolnjujočimi črnimi in aluminijastimi poudarki zunanjosti.

V notranjosti najdemo kombinacijo svetlorjavega in črnega usnja, ekskluzivnost različice pa poudarjajo posebni logotipi na različnih mestih.

F-Type Heritage 60 Edition bo na voljo samo s specifikacijami F-Type R, kar pomeni, da bomo pod pokrovom motorja našli petlitrski V8 z močjo 423 kW in 700 Nm navora. Moč prenaša osemstopenjski avtomatski menjalnik na vsa štiri kolesa. Čeprav so barva in specifikacije vnaprej določene, pa bodo kupci imeli nekaj možnosti pri izbiri karoserijske oblike, saj bosta na voljo kupe in kabriolet.

Cena posebne jubilejne izdaje naj bi znašala od 136.000 evrov naprej.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
A je to močnejši motor kot SVR?
10.12.2020 11:11:54

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija