Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Novice
Končno
16. november 2018
Ekipa razvojnikov iz Ivančne Gorice je razvila izpušni sistem za Alfo Giulio Quadrifoglio in ji s tem zagotovila še več moči ter vrhunsko zvočno predstavo. Objavljamo kratek video.
16. november 2018
V teh dneh, ko se med vlado in policijskim sindikatom precej iskri, so policisti svoj vozni park obogatili z novo pošiljko kombijev.
G-Power
16. november 2018
BMW je že pripravil Competition izdajo M5, pri G-Power pa so vse skupaj premaknili še malo višje.
Velika Britanija
16. november 2018
McLarnova tovarna, vredna 50 milijonov funtov, je uradno zagnala proizvodnjo s pomočjo vojvode in vojvodinje cambridgške. Prisoten je bil tudi kronski pric Bahrajna, Salman bin Hamad Al Khalifa.
Novo v Sloveniji
16. november 2018
Bavarska serija 8 nadaljuje zgodbo tam, kjer jo je prekinila serija 6, obenem pa po skoraj 20 letih obuja številko 8 v nemški ponudbi.
16. november 2018
15-letnika so policisti ujeli zaradi prehitre vožnje z električnm skirojem. Sodnik mu je prisodil 6 kazenskih točk, ki ga čakajo, ko bo nekoč naredil vozniško.
15. november 2018
BMW že 40 let sodeluje z nemško bob in sankaško ekipo, v glavnem na področju aerodinamike in ergonomije, zdaj pa so za svoje izdelali tudi prvi bob.
Elon Musk
15. november 2018
Elon Musk ima svoje prebliske in najnovejši je patentiranje znamke Teslaquila.
Napovedi
15. november 2018
Dobro prodajani in silno nenavadni Kijin model bo v času Los Angelesa dobil naslednika.
Zadetki
15. november 2018
Ljudje pod vplivom prepovedanih substanc počno najrazličnejše neumnosti, zaradi katerih potem končajo ne samo tam, kamor priletijo z avtomobilom, pač pa tudi v medijih.
15. november 2018
Ford bo prvi primerek GT-ja v podobi legendarnega Gulfa dal na dražbo, izkupiček pa namenil v dobrodelne namene.
15. november 2018
Črna statistika s slovenskim cest se je v zadnjem desetletju sicer popravila, a mnogi so prepričani, da zmoremo tudi brez ene same smrtne žrtve. Takšno je sporočilo Zavoda Varna pot in podjetja Porsche Slovenija, ki so včeraj na zanimiv način znova opozorili na to problematiko.
15. november 2018
Najdaljša steza na svetu, ki si je pridobila vzdevek Zeleni pekel, je v teh dneh deležna nekaj potrebne obnove.
Predčasno
15. november 2018
Še pred uradno premiero, ki se bo zgodila 28.novembra, objavljamo fotografije novega Jeepovega poltovornjaka. Gladiator se prvič javno pokaže na salonu v Los Angelesu.
14. november 2018
Francoski novinarji so se dokopali do informacije, da naj bi Peugeotovci v razvojnem oddelku začeli snovati idejo za nov cestni terenec, ki bi se po dimenzijah uvrščal med največje v prodajni paleti.
Jaguar Land Rover
14. november 2018
Tako kot pred tremi leti za kabrio različico Britanci tudi drugo generacijo mini terenčka napovedujejo z žičnatimi modeli po Londonu.
Prototipi
14. november 2018
Britanci so objavili fotografije svojega člana vedno večje družine prestižnih vozil za prosti čas.
14. november 2018
Na posebnem srečanju trgovcev v Lesa Vegasu pred nekaj dnevi, naj bi Fordovci zbranim med drugim pokazali bodočega novega člana terenske družine.
V Rusiji
13. november 2018
Nekatere videoposnetke iz Matere Rusije je težko razložiti iracionalno, kaj šele racionalno.
Razpis
13. november 2018
Hitro rastoče hrvaško podjetje, ki ga je ustanovil Mate Rimac in ki so ga nedavno z obilno finančno inekcijo podprli Kitajci, znova išče številne nove kadre. Se v njihovih potrebah vidite tudi sami? Preverite.
1 / 851

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija