Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Film in TV
5. april 2020
Med številnimi avtomobili z malih zaslonov, ki so nas navduševali v serijah v 1980-ih, so se gledalcem v spomin najbolj vtisnili trije.
4. april 2020
Nedavna prometna nesreča nogometaša FC Bayerna, ki je obenem kršil karanteno, je odprlo tudi vprašanje uporabe sponzorskih avtomobilov.
4. april 2020
Iz evropske podružnice ameriškega avtomobilskega velikana so sporočili, da bodo zaposleni v njihovih tovarnah zaradi pandemije na prisilnem počitku še vsaj mesec dni.
Jubilej
4. april 2020
Ob svoji stoletnici Mazda razkriva serijo modelov posebne jubilejne izdaje. Prepoznavni so po dvobarvni karoseriji in notranjosti, navdih za to pa je bil Mazdin prvi model R360.
Registracije avtomobilov v marcu
3. april 2020
Statistika registracij za pretekli mesec kaže katastrofalno prodajno sliko, kar je bilo za pričakovati. Zaprtje teh pa bo na dolgi rok trgovce pahnilo na rob preživetja, kar že nakazuje prva krizna statistika registracij na našem trgu.
3. april 2020
Dober teden pred uveljavitvijo izrednih razmer v Sloveniji, ko so trgovci morali zapreti svoja vrata, so pri Audiju uradno razkrili cenik za novo generacijo Trojke Sportback.
Car S.O.S.
3. april 2020
Že slabih 14 dni lahko na NGC spremljamo osmo sezono Car SOS.
3. april 2020
Messerschmit si je sloves ustvaril kot glavni proizvajalec nemške letalske flote med drugo svetovno vojno, kasneje pa preusmeril proizvodnjo v povsem druge vode.
2. april 2020
Posnetek, kakršen je ta, dokazuje, da ni pametno ovirati tovornjakov, sicer se lahko hitro zgodijo nepotrebne prometne nesreče in kup zvite pločevine.
2. april 2020
Ford je pred nekaj letih Mustanga poslal v prodajo tudi izven ameriških meja, a to ni veljalo za Shelbyjevo mojstrovino z oznako GT500. No, po novem temu ni več tako.
Mazda
2. april 2020
Plutovina ni ravno material, ki bi ga pričakovali v notranjosti luksuznega vozila ali pa križanca. Mazda pa ima do tega materiala drugačen odnos.
1. april 2020
Vse glasnejše so govorice, da naj bi pri Toyoti vendarle razmišljali o nadgradnji njihovega pickupa na način, da bi v ponudbo uvrstili model z zmogljivim V6 dizelskim motorjem.
1. april 2020
Pisalo se je leto 2017, ko je Juan Pablo Montoyja v začetku avgusta na stezi Ehra-Lessien v Nemčiji, preskusil izjemne zmogljivosti takrat še svežega Bugattija.
Koronavirus
31. marec 2020
Renault po več tednov trajajoči prekinitvi ponovno vzpostavlja proizvodnjo v svojih tovarnah na Kitajskem in v Južni Koreji.
31. marec 2020
Hrvaški avtomobilski proizvajalec Rimac Automobili je kot kaže v zelo dobri finančni kondiciji in bo sedanjo krizo morda prebrodil brez posledic. A vse je odvisno, kako dolgo bo vse skupaj trajalo.
31. marec 2020
Trenutne razmere so premiero najnovejšega dela Hitrih in drznih prenesle za leto dni, so pa za presenečenje poskrbeli pri danskem proizvajalcu najbolj znanih kock, ki so v ponudbo postavili nekaj kar je tesno povezano s hollywoodsko akcijsko franšizo.
31. marec 2020
Letošnje leto je zaradi koronavirusa pravzaprav odpisano, saj se po tekočem traku vrstijo odpovedi avtomobilskih dogodkov. Svojo odločitev so včeraj sporočili tudi pariški organizatorji.
30. marec 2020
Podjetje National Electric Vehicle Sweden (NEVS) je leta 2012 kupilo Saab in ga nameravalo spremeniti v znamko izključno električnih avtomobilov. Čeprav je zgodovina znamke sicer pretežno bencinska, pa so se z elektrifikacijo spogledovali že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.
Uradno
30. marec 2020
Organizatorji salona v Detroitu nimajo sreče. Po tistem, ko so pred časom uspeli datum salona prenesti iz januarja na junij, so bili zdaj soočeni z novimi izrednimi razmerami in odpovedjo dogodka.
30. marec 2020
Pri Land Roverju so v luči pomoči k zajezitvi širjenju virusa na Otoku največji dobrodelni organizaciji namenili veliko število novih Defenderjev. Vsekakor spoštovanja vredna poteza.
1 / 923

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija