Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Italija
6. julij 2020
Italijanski voznik, ki se je ujel v past stacionarnega merilnika hitrosti, bo moral v kratkem sodišču pojasnjevati okoliščine. A jo bo na koncu najverjetneje odnesel brez kazni.
Ideje
5. julij 2020
Mešanica Alfe in Bugattija Chiron – nekaj potez s Photoshopom, pa imamo lepotico.
Francija
5. julij 2020
Posledice pandemije so prisilile mnoga podjetja v preoblikovanje proizvodnje in načrtov za prihodnost. Daimler je tako pravkar sporočil, da bodo v prihodnjih letih intenzivno investirali v tehnologijo prihodnosti s ciljem brezogljične mobilnosti.
Nemčija
5. julij 2020
Po novem velikem padcu prodaje avtomobilov v Nemčiji, ki je bila v juniju 40 odstotkov manjša kot v primerljivem obdobju lani, se državi obeta stanje izpred 30 let.
Predčasno
4. julij 2020
Le nekaj dni po predstavitvi novega Citroenovega C4 in električnega e-C4 lahko avto že kupite.
Fiat
4. julij 2020
Ob 63. rojstnem dnevu ikone so v Torinu odprli virtualni muzej.
4. julij 2020
Pri Škodi so v teh dneh še uradno oznanili dopolnitev družine Octavie RS. Že pred nekaj meseci smo spoznali športno izvedbo RS kot priključnega hibrida, zdaj pa so postregli še z informacijami in slikovnim gradivom za preostali dve pogonski izvedbi.
Prilagoditev
3. julij 2020
Mercedes-Benz je leta 2015 uvedel program Designo za individalizacijo vozila po željah kupca. Že od samega začetka je povpraševanja veliko, v letošnjem letu pa se je povečalo za skoraj 200 odstotkov.
3. julij 2020
9. septembra bodo pri italijanskem proizvajalcu iz Modene predstavili svojega novega športnika za prihodnost. MC20 bo imel sredinsko vgrajen nov motor, ki so ga poimenovali Nettuno.
BMW
2. julij 2020
V BMWjevi tovarni v Dingolfingu so ta teden začeli sestavljati več novih in prenovljenih modelov. Med novimi prišleki je naslednja generacija kupeja serije 4 s kontroverznimi orjaškimi ledvičkami, za katere nekateri pravijo, da niso več ledvičke, ampak že kar pljuča.
Volvo
2. julij 2020
Volvo bo odpoklical skoraj 2,1 milijona svojih vozil po vsem svetu. Gre za preventivni ukrep ob ugotovitvi, da imajo varnosti pasovi napako.
AMZS
2. julij 2020
V finalu izbora za najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije 2020 sta največ znanja in veščin pokazala Petra Prašnikar in Matej Gorjan.
Nemčija
2. julij 2020
Nemški parlament je pred nekaj dnevi potrdil znižanje davka na dodano vrednost.
Hyundai
1. julij 2020
Hyundai je razkril več podrobnosti o naslednji generaciji svojega SUV Santa Fe, ki bo poleg konvencionalne in hibridne različice ponujal še možnost priključnega hibrida.
Naprodaj
1. julij 2020
Aston Martin, ki je bil nekoč last Davida Beckhama, je naprodaj na spletni strani za nakup in prodajo rabljenih vozil Auto Trader.
Sovražni govor
30. junij 2020
Družabna omrežja so že leta gojišče politične polarizacije in eksplozije sovražnega govora. Ob bližajočih se predsedniških volitvah v ZDA so se nekatera podjetja odločila poseči vmes in preprečiti, da dogajanje na družabnih omrežjih doseže vrelišče.
Finančna kriza
30. junij 2020
Britanski proizvajalec superšportnikov skupina McLaren, ki vključuje tudi njihovo ekipo Formule 1, je od bahrajnske banke pridobil 150 milijonov funtov.
Gospodarstvo
29. junij 2020
Volkswagen Group se dogovarja za prevzem francoskega podjetja za najem avtomobilov Europcar Mobility Group, kar bi nemškemu proizvajalcu avtomobilov omogočilo, da bolje kapitalizira svojo floto, navajajo dobro obveščei viri.
Maserati MC20
29. junij 2020
Pri Maseratiju nastaja nov športnik z oznako MC20, ki bo imel vgrajen nov zmogljiv bencinski motor.
Novosti modelskega leta 2021
29. junij 2020
Letošnje poletje bodo domala vsi modeli iz Mlade Boleslav deležni nekaterih popravkov, v okviru sprememb modelskega leta.
1 / 938

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija