Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Losov test
4. december 2020
Švedski novinarji revije so na losov test zapeljali najnovejšega RAV4 Plug-in Hybrid, ki ga ni prestal. To se je Toyotinim modelom zgodilo že četrtič.
Korona
3. december 2020
Do korona bonusa bodo upravičeni delavci v nemških obratih, podjetje pa bo za to namenilo 1,6 milijona evrov.
Gospodarstvo
3. december 2020
Japonska utegne prepovedati prodajo novih avtomobilov z notranjim izgorevanjem že do leta 2035, podobno kot ostale države, ki se trudijo zmanjšati rabo fosilnih goriv.
Napoved
3. december 2020
Citroenova prestižna divizija DS bo v kratkem v celoti predstavila četrtega člana družine, ki na ceste prihaja sredi prihodnjega leta.
Še je upanje
3. december 2020
Angleški novinarji so se v teh dneh razpisali o menda zelo resnem načrtu japonskega proizvajalca, da oživi nekdaj enega najlepših roadsterjev.
Škoda
2. december 2020
Škoda navdušeno razkriva več podrobnosti nove generacije Fabie. Doslej smo videli le prototipe, zakrinkane kot Volkswagen Polo, toda pri Škodi želijo nekaj podrobnosti pokazati še pred uradno premiero v letu 2021.
Novo poglobljeno sodelovanje
2. december 2020
Slovenski proizvajalec izpušnih sistemov je včeraj sporočil, da so z Lamborghinijem podpisali novo tehnično partnerstvo, ki bo italijanski družbi zagotavljalo nov sestavni del iz lahkih komponent.
Uradno
2. december 2020
Pri Miniju ne skrivajo velikih ambicij, da bi celotno modelsko paleto elektrificirali. Še več. Elektriko namenjajo tudi najbolj športni verziji.
Toyota
1. december 2020
Veganski življenjski slog je vse priljubljenejši, število veganov se je v zadnjih letih močno povečalo v ZDA. Toyota zato na ameriškem trgu uvaja novo storitev v sodelovanju s podjetjem HappyCow, ki bo v pomoč njihovim veganskim strankam pri iskanju primernih restavracij.
Inovacija
1. december 2020
Pandemija koronavirusa je spremenila življenje kot ga poznamo za nedoločeno obdobje v prihodnost. Uveljavljajo se nove navade in novi načini izvajanja določenih storitev in nalog. Pojavila pa se je tudi nova oblika pakiranja izdelka.
Hitri in drzni
1. december 2020
V kanadskem mestu Edmonton živi verjetno največji oboževalec franšize Hitri in drzni. Natančneje, največji navdušenec nad avtomobili iz teh filmov. Njegovo predanost dokazuje zbirka 24 replik modelov avtomobilov, ki so nastopili v franšizi.
Novo v Sloveniji
1. december 2020
Pri Volkswagnu so v teh dneh začeli s prodajnimi aktivnostmi za prenovljenega Tiguana, za katerega napovedujejo prodajno uspešno leto 2021.
McLaren
1. december 2020
Prejšnji teden napovedan novi superšportnik iz McLarnovega hleva bo nosil ime Artura, kakšna pa bo njegova podoba?
Dacia
1. december 2020
Dacia načrtuje prihod novega vozila, ki naj bi zamenjal model Lodgy. Romunska znamka tudi s svojim najnaprednejšim modelom ostaja zvesta tradiciji preprostosti.
Sodelovanja
1. december 2020
Mazda ne načrtuje večjih novosti pred začetkom leta 2022. Takrat naj bi vsaj na evropskem trgu dočakali novo generacijo Mazde2.
Predčasno
30. november 2020
V enemu od zadnjih sporočil za javnost znamka Seat sporoča, da so v Martorellu uredili nov tehnični center za preskus motorjev. Med slikovnim gradivom se je znašel tudi skrivnostno zamaskiran model, ki bi lahko bil povsem nov model v ponudbi VW-ja.
Euro7
30. november 2020
Angela Merkel je po napovedi, da bruseljski aparat že razmišlja o zelo ostrih emisijskih standardih Euro7, opozorila, da je prehod na električna vozila preveč radikalen.
Najvarčnejši avto na svetu
30. november 2020
Če iščete enega najučinkovitejših hibridov, kar jih je bilo kdaj narejenih, boste težko našli kaj boljšega od Volkswagnovega modela XL1.
Lego
29. november 2020
McLaren in Lego sta v zadnjih petih letih sodelovala že v več projektih, zdaj pa so predstavljajo prvi komplet v naprednejši seriji Technic. Model, ki ga bodo zbiratelji lahko sestavili z delujočimi tehničnimi podrobnostmi, bo Senna GTR.
Lego
28. november 2020
Lego pripravlja novo poslastico za ljubitelje Ferrarija. V ponudbo bodo dodali model 488 GTE Evo.
1 / 961

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija