Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

Policisti pripravljajo maratonski radarski pohod

Previdno!

Previdno!  - Policisti pripravljajo maratonski radarski pohod
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.4.2015 14:19:00

Slovenski policisti bodo prihodnji četrtek 16. aprila med 6. in 18.uro z vsemi razpoložljivimi sredstvi po Sloveniji lovili prehitre voznike.

Artur Švarc

Možje postave se pridružujejo vse evropski akciji Speed enforcement marathon, ki je v nekaterih državah po Evropi zabeležila veliko število prekrškarjev. Samo v Nemčiji so v lanskem enodnevnem poskusu našteli kar 93 tisoč kršiteljev. 

Omenjeno enodnevno akcijo bodo udejanili med tedensko akcijo Hitrost - Počasneje je varneje, ki bo potekala do 19. aprila. Neprilagojena hitrost tako ostaja še vedno najpogostejši vzrok za črno statistiko na slovenskih cestah. Več bo znanega prihodnji teden.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911 10.4.2015 14:30:42
Tole je podobna bedarija kot tisto ugašanje luči po celem svetu,da bi se prihranilo nekaj elektrike (na koncu je pa itak šok za omrežje,ko vsi nazaj prižgejo luči). Torej 16.Aprila med 6 in 18. bodo vsi vozili počasi,potem pa spet vsi po gasu? Neumnost!
klemens 10.4.2015 16:19:52
Do sedaj sem se vozil z ročno zavoro, v četrtek ne bom prestavljal niti iz prve, zihr je zihr verjetno bodo tam kjer ni karambolov, ampak kjer so neumno postavljene table.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija