Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Rahla prenova in nova različica za Jaguarja F-Type
Pri Jaguarju so po nekaj letih tišine športniki F-Type namenili nekaj novih oblikovnih potez in v ponudbo uvrstili različico 400 Sport Edition.
Peter Pirkovič
11. januar 2017 | 9:35:45

Prenova ni bila korenita. Ta zajema zgolj nove odbijače, malce spremenjene LED žaromete, novo multimedijo Touch Pro z novim HD zaslonom na dotik, ki premore hitrejše delovanje. Poleg tega ima omenjena multimedija tudi novo aplikacijo ReRun, izdelano v sodelovanju z GoPro, ki prikazuje sliko z vgrajene kamere in poleg tega v realnem času ponudi zanimive informacije vezane na hitrost, pozicijo stopalke za plin, delovanje menjalnika...

Kot že omenjeno so pri Jaguarju v ponudbo uvrstili tudi novo različico F-Type 400 Sport Edition, ki ima vgrajen 400-konjski trilitrski V6 motor, temu primerno pa so dodatno naredili izboljšave na podvozju, ter avto opremili z izboljšanimi zavorami in 20-palčnimi platišči. Ostala ponudba ostaja enaka kot do zdaj.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Zadnji komentarji
Jo, še prej... saj ni sam redizajn štos, bolj je 10 novih reči :D
Evo čestitke tut z moje strani. Kaj potem lahko prenovljene strani pričakujemo do začetka julija?
thx, elektro majstor in alfista :)

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali