Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Škoda Karoq najverjetneje tudi v RS izvedbi
Bernhard Maier, vrhovni šef Škode, je včeraj izbranim novinarjem povedal, da se v prihodnje obeta dodatna širitev ponudbe terenskih vozil. Njihova zgodba se z rojstvom najnovejšega Karoqa v tem segmentu še nikakor ni zaključila.
Peter Pirkovič Škoda
19. maj 2017 | 12:52:15

Novinarji so seveda Maierja najprej povprašali o morebitni uvrstitvi športne verzije Karoqa v ponudbo. 

»Iz naše baze kupcev smo dobili zelo jasno povratno informacijo, da očitno obstaja veliko zanimanje za naš novi SUV z oznako RS,« je v Stockholmu povedal Maier. Obenem je dodal, da se s to idejo že dlje časa ukvarjajo, a da dokončne odločitve za zdaj še niso sprejeli. Karoq bi lahko bil v tem primeru najverjetneje opremljen z dvolitrskim turbo motorjem s 300 konji, ki ga bodo španski kolegi uporabili za Seat Ateco Cupra. 

A poleg Karoqa RS, se bo pri Škodi v prihodnje še veliko dogajalo. Omenja se prihod kupejevskega SUV-ja, pa najmanjšega športnega terenca kot konkurenta Nissan Juku, istočasno pa se pri Škodi pripravljajo na lansiranje hibridov in električarja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEmAn
Če bo že sestrska Ateca na voljo kot Cupra, ni nobeno presenečenje, če bo tudi Karoq kot RS.
19.5.2017 14:48:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija