Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Škoda Karoq najverjetneje tudi v RS izvedbi
Bernhard Maier, vrhovni šef Škode, je včeraj izbranim novinarjem povedal, da se v prihodnje obeta dodatna širitev ponudbe terenskih vozil. Njihova zgodba se z rojstvom najnovejšega Karoqa v tem segmentu še nikakor ni zaključila.
Peter Pirkovič Škoda
19. maj 2017 | 12:52:15

Novinarji so seveda Maierja najprej povprašali o morebitni uvrstitvi športne verzije Karoqa v ponudbo. 

»Iz naše baze kupcev smo dobili zelo jasno povratno informacijo, da očitno obstaja veliko zanimanje za naš novi SUV z oznako RS,« je v Stockholmu povedal Maier. Obenem je dodal, da se s to idejo že dlje časa ukvarjajo, a da dokončne odločitve za zdaj še niso sprejeli. Karoq bi lahko bil v tem primeru najverjetneje opremljen z dvolitrskim turbo motorjem s 300 konji, ki ga bodo španski kolegi uporabili za Seat Ateco Cupra. 

A poleg Karoqa RS, se bo pri Škodi v prihodnje še veliko dogajalo. Omenja se prihod kupejevskega SUV-ja, pa najmanjšega športnega terenca kot konkurenta Nissan Juku, istočasno pa se pri Škodi pripravljajo na lansiranje hibridov in električarja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEmAn | 19.5.2017 14:48:57
Če bo že sestrska Ateca na voljo kot Cupra, ni nobeno presenečenje, če bo tudi Karoq kot RS.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija