Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Olimpijska prvakinja v judu se bo vozila v Suzukiju
A to je samo del skupnega sodelovanja, ki sta ga sklenila predstavništvo Suzukija v Sloveniji in domača Judo zveza.
Uredništvo
16. junij 2017 | 8:25:14

Pogodbo za enoletno sodelovanje sta podpisala Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji, in Darko Mušič, predsednik Judo zveze Slovenije. Suzuki je ob tej priložnosti postal uradni prevoznik Judo zveze Slovenije in predal v uporabo 4 sponzorska vozila, ki so jih prevzeli Tina Trstenjak, olimpijska prvakinja v judu Rio 2016, Ana Velenšek, bronasta v judu Rio 2016, Marjan Fabjan, trener in Darko Mušič, predsednik Judo zveze Slovenije.

Na globalni ravni je Magyar Suzuki Zrt. postal glavni sponzor svetovnega prvenstva v judu, ki bo potekalo od 28. avgusta do 3. septembra 2017 v Budimpešti na Madžarskem. Yoshinobu Abe, generalni direktor Magyar Suzuki Zrt., je ob tej priložnosti med drugim povedal: »Sponzorstvo je čast, ampak tudi velika odgovornost, ki jo Magyar Suzuki sprejema z velikim ponosom. Naša korporativna filozofija in kultura imata veliko skupnega z načeli, ki jih predstavlja judo - stalno učenje, koncentracija, pripravljenost, vztrajnost in poštenost v tekmovanju.«

Dogodek v Budimpešti bo imel nagradni sklad v višini 1 milijon dolarjev. To se odraža v številu prijavljenih, saj bo število udeležencev skoraj zanesljivo preseglo številko z zadnjega svetovnega prvenstva, ki je bilo leta 2015 v Astani, in katerega se je udeležilo 729 judoistk in judoistov iz 120 držav vsega sveta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija