Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pri Jaguarju pričeli s proizvodnjo modela I-Pace
Prvi eksemplarji električnega SUV-ja bodo svoje lastnike v Evropi dobili konec letošnjega leta, v čezlužju pa bodo s prodajo pričeli v drugi polovici prihodnjega leta.
Marko Hanželič
17. junij 2017 | 10:10:47

Konceptni I-Pace se je javnosti predstavil šele pred slabim letom v Los Angelesu, zdaj pa je že napočil čas za serijsko proizvodnjo, za katero so zadolženi pri Magni Steyr v Gradcu. Prve primerke bodo pri Jaguarju v prodajne salone svojih prodajalcev poslali takoj po frankfurtskem salonu letos jeseni, v ZDA pa bo I-Pace na voljo z oznako modelnega leta 2019.

Pri Jaguarju so razložili, da je kratek čas od koncepta do serijske proizvodnje posledica skupnega razvoja s podjetjem Magna, saj je avstrijsko-kanadski koncern sodeloval pri celotnem procesu in zato hkrati pripravil vse potrebno za pričetek serijske proizvodnje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Lahko bi napisali še to "malenkost",da gre za električarja...
17.6.2017 11:00:07
skrivo
Super električar, pa še lep je! Kdo si bi mislil, da bo Jaguar postal prvi konkurent Tesli.....vsa čast! Nemško sveto trojico je lahko še kako sram!
17.6.2017 23:42:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija