Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Za Audijeva športnika so svoje prispevali tudi pri Akrapoviču
V senci včerajšnje premiere novega A8 v Barceloni, so pri Audiju na kratko pokazali tudi dva znana modela, R8 in TT RS, opremljena v Performance paket. Tako kot pri razvoju Volkswagen Golfa R Performance, so tudi pri sestrskem Audiju svoje znanje prispevali slovenski mojstri.
Peter Pirkovič Audi
12. julij 2017 | 10:30:10

Paket Performance bo najprej, ob koncu leta, na voljo nemškim kupcem, šele kasneje ponudbo razširijo na ostale trge. Tako za R8 kot za TT RS so pripravili daljši seznam aerodinamičnih dodatkov iz ogljikovih vlaken, kjer ne manjkajo spojlerji, difuzor, stranski pragovi in kup drugih malenkosti, prav tako ne gre niti brez posebne serije 20-palčnih lahkih platišč, izboljšanega vzmetenja in na koncu seveda ne brez titanovega izpuha Akrapovič. Ta je v tem primeru vgrajen samo za TT RS, a natančnejših podatkov ne razkrivajo. Tehnika v tem primeru ostaja nedotaknjena.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija