Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ups
Erotična vsebina v Hondini multimediji
Novinarji ameriške revija Forbes, ki so na preskus pred kratkim dobili Hondo Odyssey, so med brskanjem po multimedijskih vsebinah naleteli na filme za odrasle.
Peter Pirkovič Honda
13. julij 2017 | 10:41:54

Odyssey ima za potnike na zadnji klopi vgrajen zaslon, kjer lahko ti med vožnjo gledajo filme oziroma preko svojih prenosnih naprav spremljajo svojo vsebino. No, multimedija v najnovejši različici omenjenega modela ima med drugim za ameriški trg vgrajeno posebno aplikacijo EPIX, ki uporabnikom ponuja različne vsebine, med katerimi so se znašli tudi filmi za odrasle. Ko so Hondine predstavnike pri Forbsu obvestili, so zadevo takoj uredili preko svojega zunanjega partnerja, ki je aplikacijo tudi postavil in jo zdaj v tistem delu tudi v celoti blokiral oziroma odstranil. Kot pravijo pri Hondi, kjer so od maja letos prodali okrog 5 tisoč primerkov novega Odysseyja, do zdaj niso dobili nikakršne pritožbe uporabnikov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Prava kombinacija. Je zadeva dovolj dolga, da se notri spravi trugo? Honda bi očitno morala doživeti eno pravo krizo. Očitno pa imajo dovolj prometa in dobičkov, da se lahko igrajo s prav čudnimi oblikami. Na tem Streamu ne delajo že dolgo let več. Oblika pa je še vedno ista kot pred 20-imi leti. Upam, da so vsaj popravili sprednje podvozje.
13.7.2017 11:02:07
911
Mislim kakšne oslarije trosiš. Honda je v zadnjem desetletju konkretno povečala prodajne številke, v Usa za nekje 30% na Kitajskem pa so prodajo potrojili. In hočeš nočeš Honda je delana za azijski in ameriški trg, kjer kupci nagrajujejo obliko Honde točno take kot so, zakaj bi potem se prilagajali evropejcem ki honde ne kupujejo niti jo nebi kupovali če bi šli oblikovno v kakšno drugo smer.
13.7.2017 18:56:49
rasper87
... evropejcem so bolj všeč vw-ji, audiji, bmwji itd, ki tako zelo intenzivno delajo na obliki že zadnjih 20 let
13.7.2017 22:31:37
rovokopac
@911; Poglej si slike tega samohoda na sliki in Honde Stream izpred okoli 20 let. Oblikovno skoraj isto. Le zadaj so nekaj čarali. Sem bil dolgo na te Hondi pa hitro vidim, da je isto. Upam pa vsaj, da je drobovina novejša. Predvsem prvi amortizerji so bili takrat problematični. Zakaj ima Honda probleme v EU? Čudne, vesoljske oblike. Samo CRV in HRV sta še nekako uporabna. Glavni problem pa je, da ne vejo, kaj bi. Recimo umaknitev Accorda, Shatla...
14.7.2017 9:56:35
911
Honda nima prav nobenih problemov v Evropi, ker si ji ne posveča, Honda je podjetje ki ji je primarni cilj prodaja avtomobilov in to ji gre v zadnjem obdobju super dobro, zato tudi avtomobili prihajajo na trg takšni ki se prodajajo ne takšni ki se ne.
14.7.2017 10:25:47

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija