Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Restavrirani Kalimero za Toma Hanksa
Pred nekaj dnevi so v središču poljskega mesta Bielsko-Biała prvič predstavili popolnoma restavriranega Fiata 126p, ki je namenjen slavnemu hollywoodskemu igralcu, saj je prav na ta dan praznoval svoj 61.rojstni dan.
Peter Pirkovič Carlex Design
13. julij 2017 | 11:29:59

Zabavna zgodba se je začela lani, ko je Tom Hanks med snemanjem filma  Inferno v Budimpešti, na ulici opazil ta nenavaden mini avtomobilček, se z njim slikal in na Twitterju zapisal, da ima nov avto. To je med drugim opazila tudi Poljakinja Monika Jaskolska, ki je s pomočjo podjetja Carlex Design, kjer so poskrbeli za popolno obnovitev modela iz leta 1975, skoraj do konca pripeljala tudi dobrodelni projekt. Namreč, pretekli vikend, ko so model prvič v živo pokazali javnosti, so v ta namen zbirali tudi donacije za pediatrično bolnišnico v omenjenem poljskem mestu, kjer je na zdravljenju eden od treh otrok Monike Jaskolski. Zdaj njo in vse, ki so sodelovali pri projektu, čaka še najtežji del, saj bi avto dejansko radi podarili Hanksu.

Preverite fotogalerijo in se prepričajte o delu mojstrov Carlex Designa. Kapo dol.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Nimaš kaj, razkošje
13.7.2017 12:55:26
spartan
To sajtrgo si je lastila mati, v svincenih cajtih seveda. Nikoli ga ni pogresala, jaz pa se manj...pac bila je revscina v Yugi.
13.7.2017 22:27:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija