Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Seat z aplikacijo Android Auto
Španci po novem ponujajo aplikacijo, kompatibilno s sistemom Android Auto, kar pomeni še en korak naprej v smeri povezljivosti vozila.
Uredništvo
14. julij 2017 | 11:07:27

Voznikom na zaslonu v vozilu omogoča ogled in upravljanje vsebin iz aplikacije, naložene na njihovi napravi z operacijskim sistemom Android. Aplikacija je že na voljo v Španiji, v naslednjih tednih pa bo na voljo tudi na preostalih trgih, na katerih je Seat prisoten.

Z aplikacijo SEAT DriveApp za sistem Apple CarPlay in aplikacijo SEAT DriveApp za sistem MirrorLink lahko vozniki tako v vozilu kot na daljavo dostopajo do vseh podatkov o stanju vozila, s čimer je doživetje vožnje preprostejše. V tem smislu, informacije o stanju vozila vključujejo na primer podatke o tlaku v pnevmatikah in porabi goriva. Aplikacija bo v naslednjih tednih posodobljena in bo tako vključevala še več funkcij in storitev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Dobro da Android avto deluje v Sloveniji, a ne
14.7.2017 12:08:04
IcEmAn
Dela, sam znajdt se je treba
15.7.2017 9:46:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija