Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predčasno osveženi LandCruiser
Pred prihodom nove generacije terenskega velikana, je bil ta deležen še ene prenove. Uradna premiera sledi 12.septembra.
Peter Pirkovič
17. julij 2017 | 10:43:25

Slaba dva meseca pred omenjenim datumom so splet že preplavile fotografije prenovljenega modela, ki gre pozno jeseni pred kupce. Land Cruiser je dobil osveženi sprednji del z novimi žarometi, masko, meglenkami in odbijačem, medtem ko je lahkotno spremembo doživel tudi zadek. Notranjost ostaja bolj ali manj enaka, z izjemo sprememb na sredinski konzoli, multimediji in pri izboru novih materialov. Poleg tega bo Land Cruiser dodatno opremljen še z nekaterimi znanimi sistemi aktivne varnosti (Toyota Safety Sistem) in preverjeno motorizacijo. Odvisno od trga bodo na voljo 2,7-litrski, 3,0-litrski in štirilitrski bencinski agregati, medtem ko bo izbor dizlov obsegal zgolj 2,8-litrski in trilitrski motor. Več bo znanega septembra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija