Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Idioti
Z ukradenimi avti na drag race
Amerika, država bistrih in razgledanih ali kaj ne storiti, če že ukradete avto.
Artur Švarc
11. avgust 2017 | 9:14:41

Štirje zmiakvti, pet avtomobilov, dva avtosalona v El Pasu v Teksasu. S ponarejenimi potrdili o nakazilih so “gospodje” dvignili pet avtomobilov pri Fox Acuri. Kar so storili potem, sodi med “saj ni res…” zgodbe.

Z ukradenimi avtomobili so se pojavili na drag raceu v El Paso Motorplexu. Pred številno množico. Oboroženo z mobilniki. S kamerami…Bodi dovolj!

Na seznamu prisvojenih vozil so Acura NSX, Chevy Camaro in Dodge Challenger Hellcat. Za nameček sta tu še največji Nissanov terenec, Armada in Ford F-150, slednja dva orjaka verjetno zaradi logistične podpore drag race ekipi.

O “pametnih” se zgodba tu še ne konča. Ukradenih vozil bi bilo šest, med njimi je bila tud GMC-jev terenec Acadia, ki ga je vodja bande Mark Mitchell sunil pri tretjem prodajalcu v El Pasu. A prodajalec je bil še bolj zvit in je ponudil posebno brezplačno akcijo vzdrževanja vozila. Odveč je dodati, da so modeli Acadio dejansko pripeljali prodajalcu, ki jo je nemudoma zaplenil in dal pod ključ.

Fantje so zdaj pod ključem, čaka jih velikanska kazen, o njihovi neumnosti pa zdaj govori svet.

Posted by
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija