Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pirelli s posebnimi pnevmatikami za i30 N
Pri Hyundaiju so snovanje svojega prvega pravega športnika vzeli še kako resno in Pirelliju naročili, da zanj pripravi poseben komplet pnevmatik
Marko Hanželič
9. oktober 2017 | 7:13:42

Hyundaijev protikandidat Golfu GTI in Focusu ST ni le i30 na steroidih, ampak športnik, ki bo prinašal tiste prave športne užitke na cesti. K temu bodo bržkone doprinesle tudi Pirellijeve P Zero UHP pnevmatike, ki jih nima noben drug avto na svetu, saj so plod ekskluzivnega sodelovanja korejskega in italijanskega podjetja.

To razkriva tudi oznaka HN na sami pnevmatiki, drugače pa je dimenzij 235/35 R19 in spada v Pirellijevo družino Perfect Fit. Hyundaij je z modelom i30 N na Zelenem peklu pretestiral več kot deset tisoč kilometrov, med omembe vrednimi lastnostmi vozila pa sta tudi elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala, ki omogoča agilno ovinkarjenje ter možnost nastavitve zvoka, ki prihaja iz izpušne cevi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija