Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nogometaši povečini izbrali najmočnejše Audije
Leto je naokrog, eden glavnih sponzorjev munchenskega Bayerna pa se je znova izprsil in na posebnem dogodku podelil avtomobile na uporabo, ki so si jih igralci sami izbrali.
Peter Pirkovič Audi
12. oktober 2017 | 10:29:53

Pravzaprav ta dogodek postaja nekakšna tradicija Audija in Bayerna že zadnjih 15 let, odkar imajo sklenjeno trdno partnerstvo, ki kakopak, enim in drugim, prinaša obilo ugodnosti. Kot vsako leto do zdaj, so tudi tokrat imeli igralci na voljo izbirati široko paleto ponujeni vozil in kot je že v navadi so ti bolj ali manj izbirali avtomobile iz programa S ali RS. Hummels, Jérôme Boateng in Thiago Alcántara so izbrali hitrega karavana RS6 Avant, Müller in Franck Ribéry sta prevzela SQ7, trener Jupp Heynckes bo vozil SQ5, medtem ko se je Felix Götze zadovoljil z A3 Sportback. A to je samo nekaj avtomobilov, skupno je Audi v uporabo moštvu namenil 25 vozil. V skladu s tradicijo so nekateri nogometaši odpotovali v Ingolstadt in pobliže ogledali proizvodnjo modelov A3, A4, A5 in Q2, kjer so lani sestavili 592 tisoč vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija